Világ

Magyar vőlegény esküvői beszédén mosolyog az internet

Sok-sok esküvői videót láttunk már, de Katalin és Bence kisfilmje tényleg szuperkreatívra sikerült. Egyszerre vicces, megható és izgalmas, ami ráadásul tényleg nagyon egyedi, hiszen ez az első magyar „Marryoke Mix”. 

vous - 2017.01.30.
Magyar vőlegény esküvői beszédén mosolyog az internet

Emlékeztek arra a magyar menyasszonyra, aki egy gyönyörű videót készített férjének az esküvőre? Most viszont egy vőlegény, Mészáros Bence készült egy szuper meglepetésbeszéddel menyasszonyának, Kovács Katalinnak. Hogy mitől olyan különleges? A beszédben megszólal Majka, Gáspár Laci, Presser Gábor, Rúzsa Magdi, Cseh Tamás és még sokan mások, ugyanis Bence több mint 40 magyar dal szövegét illesztette bele.

Ehhez később leforgattak egy külön videót is, amiben a menyasszony is szerepel – ezt vágták össze az esküvőn elmondott beszéddel, valamint a nagy nap legszebb pillanataival. A végeredmény pedig egészen különleges lett, hiszen mi a szerkesztőségben sírtunk, nevettünk és énekeltünk is a videó alatt. Szuper ötlet!

Nézzétek meg ti is:

Objektum doboz

IDE kattintva pedig megnézhetitek a legmenőbb esküvői táncokat!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.