Világ

Hatalmas a boldogság: Takács Nórát eljegyezték!

Csajok, szuper hírünk van! Takács Nóra életében eljött a pillanat, amire minden lány vár: szerelme megkérte a kezét.

vous - 2017.01.27.
Hatalmas a boldogság: Takács Nórát eljegyezték!

Ha követitek Nórát az Instagramon, akkor már biztosan tudjátok, hogy egy fontos ember toppant be az életébe. Ő Peti, akiről eddig annyit tudtunk, hogy Nóra miatta „repül”, és hogy nagyon guszta sajtos rudat tud készíteni

Objektum doboz

Most viszont Nóra elárult nekünk még valamit, aminek nagyon-nagyon örülünk: Peti megkérte a kezét. Ebből az alkalomból pedig csodaszép eljegyzési fotókat készített róluk fotósunk, Ancsa, akinek másik fotósunk, Anna segédkezett.

Objektum doboz

„Nagyon-nagyon boldog vagyok! Pár hete történt a lánykérés, ami igazán romantikus és megható volt. Már nekiláttunk az esküvő szervezésének, annyit elárulhatok: augusztusban lesz. Imádom a készülődés minden mozzanatát, szuperizgalmas megszervezni a nagy nap apró részleteit.

Most az elkövetkező pár hónapom erről fog szólni, így a Jónők is figyelemmel kísérhetik az egészet. Készülök menyasszonyi hajas-sminkes videókkal és természetesen számos 'csináld magad' dekorációval is” – mesélte Nóra, aki a fellegekben jár. 

Szívből gratulálunk és nagyon sok boldogságot kívánunk nekik!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.