Egyéb kategória

„Egy részem tényleg szerelmes volt belé” – így emlékeznek vissza a Séta a múltba film szereplői

Gondoltátok volna, hogy már kereken 15 (!) év telt el azóta, hogy Nicolas Sparks regényét megfilmesítették? Az évforduló miatt a Séta a múltba főszereplői összeültek, és együtt emlékeztek vissza a forgatás idejére, ráadásul izgalmas titkokat vallottak be egymásnak.

vous - 2017.01.26.
„Egy részem tényleg szerelmes volt belé” – így emlékeznek vissza a Séta a múltba film szereplői

Nicolas Sparks egyik leghíresebb története kétségkívül a Szerelmünk lapjai, de azért a Séta a múltba című filmért is mindenki odavolt egy időben. Nem semmi, hogy már 15 év is eltelt a megjelenés óta, de azt még nehezebb elhinni, hogy a sztárok csak most mesélték el az alábbi részleteket egymásról! Mandy Moore például bevallotta, hogy nem csak a karaktere imádta a srácot, hanem ő maga is.

„Shane annyira menő volt. Minden tulajdonsága – ahogy öltözött, a kis cigarettái, a zene, amit hallgatott. Megfogott a karaktere, és egy részem tényleg szerelmes volt belé” – mesélte el a lány az Entertainment Weeklynek.

Objektum doboz

A főszereplő srác pedig arról a titokról rántotta le a leplet, hogy valójában majdnem egy másik színésznő kapta meg a szerepet. Azt sajnos nem árulta el, pontosan kiről lett volna szó, de hozzátette, hogy ő nagyon nem örült volna a dolognak, és a lehető legjobban alakult, hogy végül Mandyt választották. Sőt, ha nem neki adták volna a szerepet, talán ő sem vállalta volna el.

Szerintem tökéletes volt ez a szereposztás!

Ajánlott cikkek