Egyéb kategória

Jackpotkérdés: dínó vagy cica van a képen?

Azokat az időket éljük, amikor nem tudjuk eldönteni, hogy egy cicust vagy dínót látunk-e. Nem ment el az eszem, Jagged cicus tényleg úgy néz ki, akár egy dínó.

vous - 2017.01.20.
Jackpotkérdés: dínó vagy cica van a képen?

Manapság a cicagazdik előtt csak a képzelet és a jó ízlés szabhat határt a cicusok külsejét illetően. Válogathatnak a legcsinosabb cicaruhák között, és a bundájukat is kedvükre nyírhatják – mármint a gazdik kedvére, azt nem tudni, hogy a cicusok mennyire díjazzák ezt. 

noel

Mindenki megőrül Noelért – a kisfiú ránézésre megmondja a dínók fajtáit

Rendkívül cuki dologra bukkantunk az interneten. Egy csöpp kisfiú, a kétéves Noel bebizonyította, hogy igazi paleontológuspalánta. 

Noelt ITT ismerhetitek meg!

Egy thaiföldi cicatulajdonos ősi dinoszauruszt csinált a kis kedvencéből. Jagged bundáját úgy nyírták meg, mintha dinoszaurusz tüskéi állnának ki a macsek hátából, na és a farkából. A macska gazdája elmondta, hogy tulajdonképpen egy saját kisállatboltja van otthon az állat ápolásához, de állítja, ez a legújabb trend a cicáknál.

Objektum doboz

Vagány macska, vagy csak egy őrült emberi hóbort?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.