Egyéb kategória

Kedd este lövöldözés volt a Práter utcában

Kedd este bejelentés érkezett a rendőrséghez, miszerint valaki gázpisztollyal lövöldözött a VIII. kerületben. Mire a rendőrök a helyszínre értek, mindenki elmenekült.

vous - 2017.01.18.
Kedd este lövöldözés volt a Práter utcában

Tegnap este rendőrök rohanták le a budapesti Corvin negyed metróaluljáróját és környékét. Egy szemtanú elmondása szerint 15-20 rendőr is részt vehetett az akcióban, amelyben egy embert letepertek a rendőrök, az Üllői úti kereszteződésben pedig 6-7 rendőrautó állt keresztben. 

A BRFK sajtóosztálya az Index kérdésére elmondta:

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2017. január 17-én 21 óra 18 perckor érkezett állampolgári bejelentés arról, hogy a Práter utcában feltehetően lövést hallottak. A helyszínre érkező rendőrök adatgyűjtés során megállapították, hogy egy jelenleg ismeretlen személy egy gáz-riasztó fegyverből adott le lövést másik két személy irányába. Az eset minden résztvevője távozott a helyszínről a rendőrök kiérkezése előtt, felkutatásuk folyamatban van. A BRFK megkezdte az eset körülményeinek vizsgálatát.”

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.