Egyéb kategória

Ilyen álomszép a tél Finnországban!

A télben mindig van valami varázslatos. A befagyott tavak és a hófödte utcácskák valahogy meseszerűek – ha csak néhány órára is, de egy kicsit lelassítják a rohanó hétköznapokat. De van egy hely, ahol a tél gyönyörűbb, mint azt valaha képzeltétek: Finnországban!

vous - 2017.01.17.
Ilyen álomszép a tél Finnországban!

Ha télen utazgatnátok, akkor Finnországba mindenképpen látogassatok el – ott ugyanis a tél egyszerűen varázslatos. A hely hangulatát pedig Yuichi Yokota fotói tökéletesen visszaadják. A sarki fény, a naplemente, a havas hegyoldalak, egyszerűen elképesztő! 

hó havazás tél

Ezért csendesebb a világ havazás után – itt a tudományos magyarázat!

Az egyik legszebb dolog a télben, hogy miután havazik, a világ valahogy elcsendesül. Különös béke ül a szívünkre, és legszívesebben egész nap csak könyveket olvasnánk egy pihe-puha takaró, valamint egy bögre forró csoki társaságában. De ha kimerészkedünk, akkor is csak a friss hó ropogását halljuk a talpunk alatt, ami valahogy olyan megnyugtató. Ismerős az érzés, ugye?

A cikket ITT elolvashatjátok!

 Nézzétek csak, milyen mesébe illő a látvány:

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.