Egyéb kategória

Műlábat kapott a szex közben megsérült teknős

Szexbalesetek mindenkivel előfordulhatnak, igen, még az állatokkal is. Bizonyíték erre Bert, a teknősbéka, akinek párzás közben sérült meg a hátsó lába.

vous - 2017.01.16.
Műlábat kapott a szex közben megsérült teknős

Bert, a 22 éves, 100 kg-os teknős részt vett egy szaporító programban még 2011-ben, ahol ismeretlen számú utódot nemzett öt különböző nősténynek. Azonban mikor a móka véget ért és a teki hazatért a Secret Garden Animal – Dinosaur Adventure Parkba Angliába, a gondozók egy duzzanatot vettek észre a hátsó lábán.

Ez korlátozta Bert mozgását és rontotta az életminőségét is. Később kiderült, hogy ízületi gyulladás alakult ki nála, ami meglepte az állatorvosokat, mivel az afrikai sarkantyús teknősök – akik akár 80 évet is megélhetnek – általában nem szenvednek ettől a betegségtől legalább 30 éves korukig.

hörcsög

Gyerekeknek szánt szexhörcsög miatt háborog az internet.

Furcsa, nem éppen gyerekeknek való, de nekik szánt játékkal már biztosan ti is találkoztatok. Ami viszont most jön, az egészen egyszerűen elképesztő. Szexhörcsög.

Igen. Ez jön most!

Annak érdekében, hogy Bert lába helyrejöjjön, a gondozói kereket szereltek az állatra. Szerintük Bert a legnehezebb teknősbéka, aki valaha műlábat kapott.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek