Egyéb kategória

A szép szem titka ebben a 4 trükkben rejlik

A szem illetve a szem környéke az a terület, ahol szinte először tűnnek fel a ráncok. Mindez azért fordulhat elő, mert itt a bőr érzékeny, a finom pontokon pedig hamarabb megjelennek a szarkalábak. Ezek után talán nem is meglepő, hogy a nők egyik leggyakoribb problémája ez a jelenség. Pedig csak pár tippet kellene kipróbálni ahhoz, hogy az öregedési folyamat kezdetét minél jobban kitoljuk.

vous - 2017.01.15.
A szép szem titka ebben a 4 trükkben rejlik

Oxidáns–antioxidáns

Igyekezzétek meg kerülni az oxidáló hatásokat a mindennapjaitokban. Mire gondolok itt? Például a napra, a szélre, a benti fűtésre, a legkondira, a száraz levegőre, olyan környezeti hatásokra, melyek fáradttá tehetik a szemeket és a bőrt. Az oxidáns ellen antioxidánsra lesz szükségetek, mondjuk C-vitaminra, zöld teára, feketeáfonyára.

SPF (sun protection factor)

A szemkörnyéken nem csak egy jó minőségű napszemüveget érdemes viselnetek. Próbáljatok meg magasabb faktorszámú terméket használni itt, mint az arcotok egyéb részén. Miután felvittétek a megtisztított bőrötökre a krémet, adjatok neki kellő időt, hogy teljesen beszívódhasson a bőrbe.

Objektum doboz

A legjobb gyógymód az alvás!

Azzal nem mondok újat, hogy a sötét karikák = kevés alvás. Na persze trükközhettek egy kis sminkeléssel, azonban ha végleg leszámolnátok a „táskákkal”, aludjatok!

Az olcsó húsnak itt is híg a leve…

…azaz ha fokozatosan is, de térjetek át a jobb minőségű termékek használatára mind a sminkben, mind az olyan termékekben, melyek az arcotokkal érintkeznek. Az összetevők közt ezeket keressétek: szkvalén, glicerin, panthenol. Ezek jól hidratálnak, és még a finom ráncok ellen is hatásosak.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.