Világ

Szexin fűszerező pasi robbantotta fel az internetet

Mikor ma reggel álmosan és jégbe fagyva metróztam a szerkesztőség felé, megakadt a szemem egy Facebook-poszton: egy már-már viccesen szexin főző török szakács lett az új internet-szenzáció, és mindenki teljesen odavan érte. Nem csoda, hogy egyből az én szívemet is felmelegítette!

vous - 2017.01.11.
Szexin fűszerező pasi robbantotta fel az internetet

A török szakács vajon tisztában van vele, mennyire nevetségesen szexi, amit csinál? Vajon komolyan gondolja, vagy rájátszik? Ilyen és ehhez hasonló gondolatok kavarogtak a fejemben, miközben a világ egyik legmeghökkentőbb főzős videóját néztem: 

Objektum doboz

Tulajdonképpen a videó megnézése után sem kaptam választ a kérdéseimre, azt viszont megtudtam, hogy Nusret Gökçe (mert így hívják eredetileg) nem csak ahhoz ért, hogyan robbantsa fel az internetet egy nap alatt: a pasi hentes és étteremvezető egy személyben, csak Törökországban hat steakhouse-a van.

De nem is ez a lényeg, hanem a férfi egész lénye. A megjelenése. A haja. A szemüvege. A hozzáértés, amivel készíti a húst. Az áradó tesztoszteron. Egyszóval: maga a túltolt tökéletesség. Nem csoda, hogy kiérdemelte az internetezőktől a #SaltBae becenevet. Most komolyan, hogy lehet ilyen beleéléssel sózni?!

Mondanom sem kell, engem már így is teljesen megnyert és akkor még nem is láttam róla ezeket fotókat, amiket rendszeresen posztol Instagramra. HI-BÁT-LAN.

Tony Montana:

Objektum doboz

Dr. Hannibal Lecter:

Objektum doboz

A kegyetlen mészáros:

Objektum doboz

Fifth Harmony – Work from Home c. klipjének újraértelmezése:

Objektum doboz

Az állatbarát:

Objektum doboz

Imádjuk és reméljük, hallunk még felőle! 

Ajánlott cikkek