Világ

Megdöbbentő dumák – Mikor csak kerek szemmel hallgatunk

Robinozás, tujázás vagy tóteszterlillázás. Értitek, mire gondolok? Szerintem elképzelni sem tudjátok. Én sem, de kiokosítottam magam a felnőtt szlengből. Hadd mutassak pár vicceset.
vous - 2015.07.18.
Megdöbbentő dumák – Mikor csak kerek szemmel hallgatunk

Vannak olyan mai szlengek, amiket ha meghallunk, csak tippelni tudunk, mit is jelenthetnek. Van, amit csak pasik használnak, de azért jó, ha ti is értitek. Hogy ne nézzetek úgy, mint Kati a moziban, megmutatunk néhány olyat, amin mi is csak kapkodtuk a fejünket. Sziporkázzatok a szavak között! Vágjunk is a közepébe!

Partipulyka

Az a személy, aki fáradtságra, betegségre hivatkozva elhagyja a bulit. Igazából csak átmegy egy másik szórakozóhelyre. A partipulykára jellemző, hogy hajlamos a többi embert, akaratuk ellenére, magával vinni. Alattomos egy lény.

Elöl szappanozzák, hátul habzik

Nagyon mocskosnak és perverznek tűnik, azonban nem az. Extrém vékony emberekre használják ezt a kifejezést.

Robinozás

Nem, nem jótékonykodás. Ezt akkor mondják (leginkább a pasik), amikor ketten (?) szednek össze egy csajt. Hazaviszik, de csak az egyik viszi ágyba. A másik csupán szomorúan ül és vár a barátjára. Tudjátok, ahogy Robin segíti Batmant.

Tujázás

Annyit tesz: a villamoson utazni, illetve inkább bliccelni. A villamos háTULJÁN utazni, hiszen régen aki potyázott, az ütközőre kapaszkodva lógott a kocsi végén. Ez vicces!

Tóteszterlillázás

Amikor valaki megígéri, hogy ott lesz a bulin, azonban mégsem jelenik meg. Távolmaradását pedig semmilyen formában nem jelzi. (Offolta a bulit.) Érdekes elnevezés, nem?

Pics@tócsa

Aki nyáron tömegközlekedéssel utazik, biztos találkozott már a jelenséggel. Hogy mi ez? Leginkább a műbőrüléseken megjelenő izzadságfolt. Általában a forrónadrágok okozzák, de minden rövid ruhadarab „képes rá”. Értitek, ugye?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!