Világ

Lusták világnapja, egérkörözés, reccs

Afrika vagy a női egyenjogúság világnapja – ezeket már mind ismerjük. De mi a helyzet mondjuk a lustákéval? Jöjjenek is a legviccesebb világnapok, amik augusztusban várnak ránk!
vous - 2015.07.27.
Lusták világnapja, egérkörözés, reccs

Biztos ti is hallottatok már elég extrém világnapokról, amiknek tényleg semmi értelmük nincsen. Most olyanokra leltem, amiket azóta is meghökkenve bámulok, és azon gondolkozom, hogy mégis mire jó ez. Szerintem üljetek le, és csak utána görgessetek lejjebb! Nézzük, milyen világnapok lesznek augusztusban!

Augusztus – a golf hónapja

  • Augusztus 5.: a fehérnemű világnapja
Már itt lesokkolódtam. Ugyan minek egy fehérneműnek világnap? Annyira ünnepeljük őket ezen a napon, hogy nem veszünk fel alsót? 
  • Augusztus 6.: a friss lehelet világnapja
Fontos a higiénia, de ennek anélkül is természetesnek kéne lennie, hogy világnapot csinálunk neki. És miről szól ez a nap? Egész nap fogat kell mosni vagy rágózni?
  • Augusztus 10.: a lusták napja
Ha amúgy is lusták vagytok, akkor csak csináljátok azt, amit eddig. De ha inkább pörgősek vagytok, akkor itt az ideje, hogy pihenjetek egy kicsit ezen a napon.
  • Augusztus 16.: mondj egy viccet! 
Valljuk be, néhány embernek jól jön ez a nap, főleg a briteknek. Nem jók a favicceik, reccs.
  • Augusztus 24.: a furcsa zenék napja
Mi számít furcsa zenének? Nekem mondjuk a metálzene is elég fura, de ízlések és pofonok.
  • Augusztus 28.: körözz az egereddel az ikonok körül! 
Ez viszi a pálmát! Most őszintén, ennek mi értelme van? Valaki árulja el nekem! Szívesen ülök egész nap a gép előtt, és körözök az ikonok körül, csak nem látom értelmét.

Szerintetek melyik világnapnak nincs abszolút semmi értelme?
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: