Egyéb kategória

Ki merne itt megszállni? – Egy motel, ami tele van bohócokkal

A bohócok nagyon megosztják az embereket: van, aki szerint feldobják a hangulatot egy gyerekzsúron, míg mások szó szerint rettegnek a festett mosolyú, jelmezes figuráktól. Egy férfi viszont úgy döntött, fóbia ide vagy oda, megnyit egy motelt, ami tele van bohócokkal. Az eredmény? Szerintem még az se szívesen szállna meg itt, aki egyébként nem fél tőlük.

vous - 2017.01.11.
Ki merne itt megszállni? – Egy motel, ami tele van bohócokkal

A bohócoktól való félelem – bármennyire is ártalmatlannak hangzik – valójában semmivel sem komolytalanabb, mint az összes többi fóbia. Pláne azóta, hogy tavaly sorra lepték el a jelmezbe öltözött emberek Amerikát, a dolog pedig egy idő után annyira elfajult, hogy rengetegen kerültek kórházba komoly sérülésekkel. Volt, hogy a bohócok bántalmaztak arra tévedő embereket, de volt, hogy az ijedt járókelők látták el az ő bajukat.

Objektum doboz

Egy férfi viszont fittyet hányt a fóbiákra, és felépített egy motelt Nevadában, ami telis-tele van bohócokkal. Valójában a szálló egyáltalán nem új keletű, hiszen már 20 éve létezik, csak éppen nem hallottak róla sokan – ami azért egy kicsit ijesztővé teszi a dolgot. De persze aggodalomra semmi ok, hiszen a hely biztonságos, a tulaj pedig annyira komolyan veszi a motelt, hogy épp most újította fel az egészet. Ami azt jelenti, hogy még több bohócbábu került az épületbe, ami azért elég ijesztő – főleg, ha láttatok már néhány bohócos horrorfilmet.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Nektek mi a véleményetek?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.