Egyéb kategória

Mindig sírtok a megható filmeken és reklámokon? Ezt árulja el rólatok

Ha láttátok már a Marley meg én vagy a P.S. I Love You című filmet, és nem sírtátok el magatokat rajta, ez a cikk most nem igazán nektek szól. Ha viszont legalább egy kisebb csomag zsepit elhasználtatok közben, olvassatok tovább, mert izgalmas dolgot árul ez el rólatok!

vous - 2017.01.10.
Mindig sírtok a megható filmeken és reklámokon? Ezt árulja el rólatok

Nem ciki, ha gyakran elsírjátok magatokat egy megható jelenetnél! Még én is tisztán emlékszem az utolsó olyan mozizásomra, ahol igyekeztem halkan szipogni, mert azt gondoltam, annyira kínos egy csomó emberrel összezárva sírni. Aztán hallottam, hogy egyre többen fújják az orrukat, és tudtam, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki elérzékenyült közben. Persze van, aki ilyenkor csak legyint egyet, mondván, hogy ez a reklám vagy ez a film igazából csak kitaláció, így egyáltalán nem is kell meghatódni rajta. De ott van a másik csapat, akik egy aranyos kiskutyás videón is el tudnak érzékenyülni, színészek ide vagy oda. Ha ti is elsírjátok magatokat a romantikus filmeken vagy egy tündéri sztorin, valójában sokkal erősebbek vagytok, mint hittétek volna!

a-csaladi-allapot-nem-trendkerdes-vagy-megis-barok-eszter

Filmek, amiket minden nőnek látnia kell az életében legalább egyszer

Nem vagyok valami hatalmas filmes, általában a felénél megunom mindegyiket, mert vagy nem szólnak semmiről, vagy nem szólnak semmiről. Persze a legjobb, csajoknak vagy épp szingliknek forgatott klasszikusokat én sem hagyhattam ki. Most olyan filmeket hoztam nektek, amiket minden nőnek meg KELL néznie legalább egyszer az életében.

A filmek listáját ITT tudjátok megnézni.

Dehogy vagytok gyengék!

Bizony, ez az érzelmesség ugyanis közel sem a gyengeség jele. Egy felmérésből derült ki, hogy az ilyen emberek valójában hatékonyan képesek feldolgozni az érzéseiket, és nagyon magas empátiával rendelkeznek. Hiszen képesek beleélni magukat egyébként idegen emberek helyzetébe is, ami a személyes kapcsolatokban nagyon fontos tényező. Ráadásul sokan inkább elnyomják magukban a bánatukat, nem beszélnek róla, de rátok ez határozottan nem igaz! Sokkal egészségesebb a lelkivilágotok, könnyebben megértitek magatokat, és bátran szembenéztek az egyébként nehezebb élethelyzetekkel is.

Forrás:
pexels.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!