Egyéb kategória

Iraki veterán lövöldözött egy floridai reptéren

Tegnap este szörnyű tragédia történt a Fort Lauderdale-Hollywood repülőtéren, amikor egy férfi a semmiből fegyvert rántott, és rengeteg embert lelőtt. A lövöldözés során többen meghaltak, és rengeteg sérült is van.

vous - 2017.01.07.
Iraki veterán lövöldözött egy floridai reptéren

Alig telt el néhány nap azóta, hogy egy isztambuli klubban lövöldözés tört ki, de most újabb tragédiára került sor. Egy férfi magyar idő szerint tegnap, azaz péntek este a floridai repülőtéren becsekkolt kézifegyverével (itt ez elég megszokott, hiszen sokan járnak vadászni és visznek magukkal puskát is), majd elment a mosdóba, töltényt rakott bele, és a reptéren lövöldözni kezdett.

A szemtanúk szerint nem volt kifejezett célpont, hanem a tömegbe lőtt, bárkire célozva. A tragédiában öten meghaltak és nyolcan megsérültek. A tettest, Esteban Santiagót a rendőröknek sikerült elkapniuk, és már vizsgálják a körülményeket. Az biztos, hogy a férfi korábban Irakban szolgált katonaként, most lett édesapa, és komoly mentális problémákkal szenvedett az utóbbi időben. A Daily Mail forrásai szerint Estebant már őrizetbe vették egyszer azért, mert barátnőjét bántalmazta, a lány pedig előre figyelmeztette a fiú családját, hogy a mentális egészségével problémák vannak. A rokonok azonban nem tudtak segíteni rajta, a férfi ugyanis már hetek óta nem beszélt senkivel.

Objektum doboz

Hogy miért kezdett el lövöldözni a reptéren, egyelőre még nem tudni, de a rendőrök már nyomoznak az ügyben.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.