Egyéb kategória

Iraki veterán lövöldözött egy floridai reptéren

Tegnap este szörnyű tragédia történt a Fort Lauderdale-Hollywood repülőtéren, amikor egy férfi a semmiből fegyvert rántott, és rengeteg embert lelőtt. A lövöldözés során többen meghaltak, és rengeteg sérült is van.

vous - 2017.01.07.
Iraki veterán lövöldözött egy floridai reptéren

Alig telt el néhány nap azóta, hogy egy isztambuli klubban lövöldözés tört ki, de most újabb tragédiára került sor. Egy férfi magyar idő szerint tegnap, azaz péntek este a floridai repülőtéren becsekkolt kézifegyverével (itt ez elég megszokott, hiszen sokan járnak vadászni és visznek magukkal puskát is), majd elment a mosdóba, töltényt rakott bele, és a reptéren lövöldözni kezdett.

A szemtanúk szerint nem volt kifejezett célpont, hanem a tömegbe lőtt, bárkire célozva. A tragédiában öten meghaltak és nyolcan megsérültek. A tettest, Esteban Santiagót a rendőröknek sikerült elkapniuk, és már vizsgálják a körülményeket. Az biztos, hogy a férfi korábban Irakban szolgált katonaként, most lett édesapa, és komoly mentális problémákkal szenvedett az utóbbi időben. A Daily Mail forrásai szerint Estebant már őrizetbe vették egyszer azért, mert barátnőjét bántalmazta, a lány pedig előre figyelmeztette a fiú családját, hogy a mentális egészségével problémák vannak. A rokonok azonban nem tudtak segíteni rajta, a férfi ugyanis már hetek óta nem beszélt senkivel.

Objektum doboz

Hogy miért kezdett el lövöldözni a reptéren, egyelőre még nem tudni, de a rendőrök már nyomoznak az ügyben.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.