Egyéb kategória

6 inspiráló idézet Hermione Grangertől, amiket jegyezzetek meg!

Hermione Grangert szinte mindenki ismeri a Harry Potterből. Ő az a lány, aki minden helyzetben tudja, mit kell tenni és, aki a legbölcsebb. Nincs még egy olyan varázsló, aki annyi könyvet olvasott volna, mint ő, és pont ezért ő az a karakter, aki a legjobban tud inspirálni minket 2017-ben is.

vous - 2017.01.07.
6 inspiráló idézet Hermione Grangertől, amiket jegyezzetek meg!

Hermione Granger karakterére csak annyit tudok mondani, zseniális! J. K. Rowling egy olyan lányt hozott létre, aki maga a bölcsesség. Talpraesett, hatalmas tudásának köszönhetően mindig tudja, hogy milyen helyzetben mit kell tenni.

A szerepet játszó színésznő pedig a szemünk előtt cseperedett fel, és nem is esett annyira messze a kis varázslólánytól. Emma Watson is imádja a könyveket, rendszeresen veszíti el őket metrókon, hogy a megtalálója elolvassa, és ugyanazt tegye, mint ő. 

De most Hermione-tól hoztam pár idézetet, amik segíthetnek nekünk 2017-ben. Ezek a bölcsességek minden élethelyzetben inspirálhatnak minket idén, és segíthetnek túljutni a hullámvölgyeken.

Amikor túlhajszoljátok magatokat

Könyvek! És okosság! Vannak fontosabb dolgok is – barátság és bátorság.

Objektum doboz

Emlékezzetek rá, nem vagytok vigaszdíjak!

Vedd a bátorságot, és kérdezz meg, mielőtt más tenné meg, és ne csak legvégső esetben.

Objektum doboz

Amikor egy kis lázadásra van szükségetek

Ez egyfajta izgalom, nem? Megszegni a szabályokat!

Objektum doboz

 Amikor egy kis bátorságra van szükségetek, még akkor is, ha féltek

Harcolni fogunk! Mert csak mi vethetünk véget ennek.

Objektum doboz

A félelmek ellen

A félelem neve csak magát a félelmet növeli.

Objektum doboz

+1 kedvenc idézetem Emma Watsontól, amit minden lánynak észben kell tartania

Ember vagyok, egy tökéletlen emberi lény, aki nem lehet olyan, mint egy porcelánbaba. Hogy ki vagyok és milyen ember vagyok, sokkal fontosabb, mint hogy adott pillanatban tökéletes-e a rúzsom.

Objektum doboz

Ne féljetek azoktól az akadályoktól, amiket 2017 fog elétek gördíteni, inkább olvassátok Hermione és Emma gondolatait!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.