Egyéb kategória

Távoltartási végzést adtak ki Jennifer Lopez zaklatója ellen

Az énekesnőnek rengeteg rajongója van, azonban az utóbbi időben egyikük alaposan átlépte a határt. Olyannyira, hogy Jennifer Lopez már félni kezdett tőle, így távolságtartási végzést kért ellene.

vous - 2017.01.05.
Távoltartási végzést adtak ki Jennifer Lopez zaklatója ellen

Jennifer Lopeznek nagyon fontos a privát családi élet, így viszonylag ritkán oszt meg fotókat a gyermekeiről. Így persze nem csoda, hogy amikor egy rajongója, Timothy McLanahan zaklatni kezdte az énekesnőt, ő azonnal a bírósághoz fordult, hogy megóvja családját, és saját magát is.

A férfi nemrég Los Angelesből Las Vegasba követte Jennifert, majd felbukkant az otthonánál is, sőt, megpróbált bejutni a területre. De korábban is ott volt rengeteg fellépésén, valamint e-maileket és virágokat küldött neki. Az énekesnő testőre kiadott egy nyilatkozatot, amiben azt is megemlítették, hogy a rajongót korábban már letartóztatták fenyegetőzések és fegyverhasználat miatt – írja a DailyMail.

jlo-drake

Hivatalos: J.Lo és Drake együtt járnak – Rihanna forrong

Vége a találgatásoknak és a pletykáknak. Úgy tűnik, új sztárpár született: Jennifer Lopez és Drake egy pár.

A cikk folytatásáért IDE kattintsatok!

Jennifer Lopez és családja mostantól viszont nyugodtan aludhat, a férfi ugyanis 90 méternél nem mehet közelebb hozzájuk.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.