Egyéb kategória

MICSODA??!! 2017-ben Kevin a TV2-n karácsonyozik!

Vannak azok a jól megszokott dolgok, amik nélkül nem ünnep az ünnep, ugye? Ilyen minden évben a Reszkessetek, betörők! az RTL Klubon. De 2017-ben ennek a hagyománynak vége szakad.

vous - 2017.01.03.
MICSODA??!! 2017-ben Kevin a TV2-n karácsonyozik!

2017 decemberében Kevint nemcsak otthon felejti a családja, de el kell költöznie a jól megszokott csatornájáról, az RTL Klubról is. A comment.com információi szerint ugyanis a TV2 szerződést kötött a Foxszal, aminek értelmében egy évig ők birtokolják – többek között – a Reszkessetek, betörők! jogait.

Ezenkívül a TV2-n lesz látható a Szökés folytatása és A Grace klinika 10. évada is.

Objektum doboz

reszkessetek betörők home alone

Betörőelhárítás, Kevin után szabadon – Vigyázat, a kaméleonunk harap!

Ha karácsony, akkor nincs este Reszkessetek, betörők! nélkül. Kevin menekülése a két betörő elől kultfilmmé vált, annyira hozzátartozik az ünnepekhez, mint a Mennyből az angyal. Nem is csoda, hiszen ez a szöszke, sápatag srác megmutatta, hogyan kell szórakoztatóan elbánni a betörőkkel. De mit csinálna Kevin ma, ha újra otthon felejtenék, és kicsit olyan lenne, mint én?

A cikk folytatásáért kattintsatok IDE!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.