Egyéb kategória

Ez a világ 8 legszexibb szállodája – pillantsatok be a szobákba!

Azt a természetközeli, de mégis egzotikus helyet keresitek, ahol néhány kellemes napot együtt tölthettek a párotokkal? Ne keressetek tovább, összegyűjtöttük nektek a legjobbakat! 

vous - 2017.01.01.
Ez a világ 8 legszexibb szállodája – pillantsatok be a szobákba!

Egy több mint 3000 fős felmérés alapján az emberek 81%-a gondolja úgy, hogy a szex jobb a szállodákban, mint otthon. Éppen ezért ha már egyszer elutaztok, olyan helyre menjetek, ahol minden biztosítja azt a romantikus légkört, amire szükségetek van egy tökéletes estéhez. Az Allwomenstalk „a legszexibb hotelek a világon” gyűjteményével szeretne titeket segíteni ebben. Következzenek azok a szállodák, ahol garantáltan egymásra kattantok a kedvesetekkel!

Gramercy Park Hotel – New York

A pletykák szerint ebben a hotelben már jó pár híres playboy gyűrte a lepedőt éjszakákon át, nem véletlenül. Szuperromantikus programokat szervezhettek a környéken, hiszen az épület közel van a természethez, illetve a városi életbe is bármikor belekóstolhattok, de elég távol kerülhettek ahhoz, hogy ne zavarjon titeket senki, ha magányra vágytok! 

Objektum doboz

Objektum doboz

Andronis Luxury Suites – Görögország

Nincsen forróbb hangulatú szálloda egész Görögoszágban, mint a Andronis Luxury Suites! Sziklák tetejéről nézhetitek a pazar kilátást és a tengert a PRIVÁT JAKUZZITOKBÓL! Igen, jól olvastátok! Ezen kívül a szállodának van egy étterme is a mesés kőpárkányon, ami szintén igazán fantasztikus élményt nyújt az Égei-tenger hullámainak köszönhetően.

Objektum doboz

Objektum doboz

Philip Starck SLS – Las Vegas

Utazzatok vissza az 1960-as évekbe, ahol a James Bond stílusú környezetben nyugodtan elcsábulhattok. Egy éjszakára (vagy többre) ti lehettek végre a szexi Bond lányok, akik elcsavarják a sármos titkos ügynök fejét. Mennyezetre szerelt tükrök, átlátszó falú zuhanyok adják a szobák szexi hangulatát. De nem kell aggódni, ha nem vagytok felkészülve a gyors menetekre, ugyanis a szálloda erre is gondol: minden szobában külön kis intimitáscsomag várja a vendégeket. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Ade Mountain – Saint Lucia

Boldogan mutatjuk be nektek a nászutasok egyik kedvenc hoteljét! A szálloda igazán közel hoz minket partnerünkhöz, igazi kis bújós nyuszik lehetünk ezen a helyen, ahol minden álmunkat és vágyunkat teljesítik, miközben mi csak egymásra koncentrálunk.

Objektum doboz

Objektum doboz

Calistoga Ranch – Napa

Ha olyan helyre vágytok, ami nem a betondzsungelben van, mivel inkább a természetet kedvelitek, akkor ez a nektek való választás! Ez a szálloda buja, erdős kanyonjaival, fakabinjaival és isteni boraival egy igazán fantasztikus élményt nyújt. Így miután végigkostóltátok a helyi borkülönlegességeket, már nincs más hátra, mint begyújtani a kandallóban és élvezni egymás társaságát. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Shangri-la – Párizs

Az 1986-ban épült szállodában, amint belépünk a szobánkba, térdre ereszkedünk a gyönyörűségtől, de nemcsak azért, mert közvetlenül az ablakból látható az Eiffel-torony és a Szajna, de friss croissant illata száll mindenfelé, a hajlékunkat pedig Pierre-Yves Rochon tervezte, akinek igazán fontos volt, hogy romantikussá varázsolja az estéket a fény városában! 

Objektum doboz

Objektum doboz

Alila Villas Uluwatu – Bali

A szálloda közvetlenül egy magas szikla tetejére épült, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az Indiai-óceánra, így tényleg olyan, mintha csak a „végtelenbe és tovább” létezne. A vacsorát egy számotokra kirendelt komornyik szolgálja fel, közvetlenül a szikla szélén, ahol nyugodtan eljátszhatjátok, hogy majdnem leestek, így szeretett lovagotok meg tud titeket menteni!

Objektum doboz

Objektum doboz

Secret Bay – Dominika

Vulkánok, mesés tavaszi idő és káprázatos vízesések. Mi kellhet még? Esetleg egy vacsora a privát teraszon, ahol kedvetek szerint bámulhattok egymás szemébe, ameddig csak szeretnétek? Mert az is lehet! 

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!