Lélek

O-ó! Ezek a nárcisztikus pasik legfőbb jellemzői

Egy nárcisztikus személlyel együtt élni cseppet sem egyszerű, de nem az elfordulás a megoldás. Lehet, hogy az illető komolyabb segítségre szorul, mint gondolnátok.

vous - 2016.12.31.
O-ó! Ezek a nárcisztikus pasik legfőbb jellemzői

Először is tisztázzuk, mit jelent az, ha valaki nárcisztikus. A WEBBeteg így definiálja ezt: „A nárcisztikus személyiségzavar létező rendellenesség, amely a beteg önmaga iránt érzett erőteljes szégyen- és elégedetlenség-érzetéből táplálkozik. Annak érdekében, hogy megbirkózzanak a szégyenérzetükkel, védekezésként saját érzéseik másokra való kivetítését, az ellentámadást, mások okolását használják, illetve mindent elkövetnek, hogy bebizonyítsák maguknak különleges mivoltukat.”

1. Mr. Nélkülözhetetlen

Ti feldobjátok, hogy menjetek el kirándulni vagy wellnessezni valamikor, az ő szemei meg kidüllednek. Csak nem gondoljátok, hogy otthagyhatja például a munkát, az egész világ szétesik nélküle.

Objektum doboz

2. Mr. 0 empátia

Kiderül egy ismerősötökről, barátotokról, hogy rákos beteg. Erre ő ahelyett, hogy elkezdené sajnálni az illetőt, csak ennyit mond: mit vártál, 10 éve dohányzik.

Objektum doboz

3. Mr. Tökéletes

Na neki aztán senki se adjon edzéssel kapcsolatos tanácsokat, az ő teste úgy tökéletes, ahogy van, és a kisujját sem kell mozdítania érte. Sőt, a jóakarót elküldi melegebb éghajlatra, hogy inkább tükörbe kellene néznie, mint prédikálnia.

Objektum doboz

szerelem randi párkapcsolat

Ne kezdjetek nárcisztikus férfival, ha kedves az életetek!

Mi történik akkor, ha egy empatikus és egy nárcisztikus fél kerül össze egy párkapcsolaton belül? Működhet egy ilyen kapcsolat? Belehalhat ebbe valakinek a lelke?

Ebben a cikkben kiderül.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.