Egyéb kategória

5 túlságosan is gyakori mítosz a tantrikus szexről

Ti is biztosan hallottatok már a tantrikus szexről, de vajon tudjátok is, hogy mi az pontosan? Talán arról szól, hogy órákig szexeltek a párotokkal orgazmus nélkül? Vagy órákig tart majd a gyönyör? Netalán valahogy kapcsolódik a jógához? Most tisztába tesszük a dolgokat!

vous - 2016.12.31.
5 túlságosan is gyakori mítosz a tantrikus szexről

Vajon mi lehet pontosan az a tantrikus szex? Mindenhol csak annyit lehet olvasni róla, hogy a romantikus szerelem szent kifejezése és ezzel aztán teljesen fel lehet pezsdíteni a szürke hétköznapokat. Hátrahagyjátok az időt és minden mást, csakis a párotokra koncentráltok a hálószobában

A Yourtango összeszedett néhány mítoszt, amik a szerelmeskedés ezen formájáról keringenek, de ideje tisztázni őket. Faljátok ti is nagykanállal a gyönyört és legyetek képben a tantrikus szexről!

Forrás:
iStock

1. tévhit: sportolónak kell lenni hozzá

Ha erre az együttlétre gondoltok, biztosan valami bonyolult póz jelenik meg előttetek. Pedig nem. Nem kell ide semmilyen atletikus alkat vagy őrült szexpóz. Az egész az intimitásról és az emberi kapcsolatokról szól.

2. tévhit: vallásos hitre van szükség hozzá

Bár a tantra az ősi hindu és buddhista gyakorlatokból származik, nem kell semmilyen vallást gyakorolni, hogy pozitív élményben legyen részetek. Ez a meditáció egyik eszköze ahhoz, hogy jobb legyen a szex és az orgazmus is.

Forrás:
iStock

3. tévhit: csak a szexről szól

Most kapaszkodjatok meg: a legalapvetőbb tantrikus szexpozícióknál nincsen közvetlen nemi érintkezés. Hogy micsoda? A tantra az emberek közötti kapcsolatról szól és nem a nemi szervek összekapcsolódásáról.

4. tévhit: az örökkévalóságig tart megtanulni

Természetesen tölthetitek az egész életeteket a tantrikus szex tanulmányozásával, de elég csak egy kis tanulás és néhány eszköz, hogy javítsa a szexuális életeteket.

5. tévhit: a szex megszállottjai lesztek

A tantra egy olyan gyakorlat, amely arra ösztönzi az egyént, hogy elfogadja az örömöt minden szempontból az életben. Persze, egy forró szex mindig kellemes élmény, de ha előtte nem voltatok a szerelmeskedés megszállottjai, ezután sem fog változni a dolog, hiszen nem ez az egyetlen kellemes élmény az életünkben.

Forrósítsátok fel ti is a hangulatot a hálószobában és legyetek képben azzal, mit ad nektek a tantra!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.