Egyéb kategória

Jövőre beköltözünk a moziba: ezeket a filmeket várjuk a legjobban

Előre szólok, hogy kezdjetek el spórolni, 2017-ben ugyanis valószínűleg ti is beköltöztök majd a moziba. Jövőre sorban követik egymást a jobbnál jobb filmek, az alábbi lista pedig segíteni fog, nehogy lemaradjatok a premierekről. Itt-ott lehetnek spoilerek, de csak annyi, amennyi az előzetesből is kiderül!

vous - 2016.12.31.
Jövőre beköltözünk a moziba: ezeket a filmeket várjuk a legjobban

1. Az utazók (premier: január 12.)

Az év máris egy izgalmas mozival kezdődik, főszerepben Jennifer Lawrence-szel és Chris Pratt-tel. A sztori szerint egy űrhajón mindenkit hibernáltak, hogy a hosszú utazást alvással töltsék el, míg elérkeznek egy távoli kolóniára. A gond ott kezdődik, hogy ketten váratlanul felébrednek, és bár egy idő után elkezdik megkedvelni egymást, az idill nem tart sokáig…

Objektum doboz

2. A sötét ötven árnyalata (premier: február 10.)

Bár az első rész szakítással ért véget, Christian Grey és Anastasia viszonya a második részben továbbra is folytatódik. A milliárdos ezúttal megfogadja, hogy változtat a szabályokon, és visszafogottabban viselkedik, de néhány váratlan szereplő felbukkanása alaposan felforgatja a terveket.

Objektum doboz

3. A szépség és a szörnyeteg (premier: március 17.)

Disney legnagyobb klasszikusa élő szereplőkkel tér vissza a moziba, és elég csak egyetlen pillantást vetnetek Emma Watsonra mint Belle, máris várni fogjátok a filmet. A sztori ugyanaz, sőt, rengeteg jelenetet is a meséhez hasonlóan vettek fel: egy korábbi cikkünkben már azt is összegyűjtöttük, milyen hasonlóságok lesznek a két verzió között.

Objektum doboz

4. Baywatch (premier: május 1.)

Dwayne Johnson és Zac Efron – kell ennél többet mondanom? The Rock életmentőként dolgozik, amikor megérkezik a csapatba az új srác, hogy felvirágoztassák vele a Baywatch hírnevét. A dolgot viszont megnehezíti, hogy egy hullát találnak a parton, aminek a hátterében sötét üzletek állnak. A két főszereplőnk pedig nyomozásba kezd…

Objektum doboz

5. A galaxis őrzői 2. (premier: május 5.)

Star-Lord és a galaxis többi őrzője májusban végre visszatér, az előzőhöz hasonlóan nagyon király zenékkel, és BÉBI GROOTTAL! Az első rész végén kiderült, hogy Peter apja sokkal fontosabb személy, mint gondoltuk volna, a második részben pedig folytatódnak a kalandok, hogy kiderítsék, ki ez a titokzatos személy. Az előzetesből egy dolog kiderül: elképesztően vicces lesz ez is!

Objektum doboz

6. Wonder Woman (premier: június)

Bár a premier időpontját még nem tudjuk pontosan, szerencsére az első előzetes már elkészült a Wonder Woman-filmhez. Mielőtt Csodanővé változott volna, az amazonok hercegnőjeként harcolt egy titkos szigeten. Amikor egy pilóta lezuhan ide, a lány megtudja, hogy a világon szörnyű háború dúl, és azonnal az emberek segítségére siet.

Objektum doboz

7. Gru 3. (premier: nyár közepe)

Amerikában június végén érkezik az elmúlt évek egyik legjobb animációs filmjének harmadik része. Gru és Lucy együtt vágnak bele egy újabb kalandba, amiből természetesen a minyonok sem maradhatnak ki. Az előzetes egyetlen dolgot biztosan elspoilerez: azt, hogy nagyon vicces lesz.

Objektum doboz

Persze a lista még bővül, hiszen érkezik az új Jumanji, rengeteg szuperhősös film, a Pitch Perfect 3. része, és még sorolhatnánk.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.