Egyéb kategória

5 indok, amiért Susan Mayer a legjobb Született feleség

Most tuti azt gondoljátok magatokban, hogy nem is, mert Gabrielle Solis a legjobb Született feleség. Tény, a második hely mindenképpen őt illeti, azonban Susan Mayer karaktere az, amivel egy hétköznapi nő igazán tud azonosulni. Engedjétek, hogy meggyőzzelek titeket!

vous - 2016.12.30.
5 indok, amiért Susan Mayer a legjobb Született feleség

Vicces

Hányszor, de hányszor esett-kelt a sorozatban?! Nem tud főzni, és mindig megtalálják a kínos szituk. Gondoljatok csak arra, amikor Mike először hívta randira. Susan éppen meztelenül feküdt a bokorban, mert kizárta magát a házból. 

Objektum doboz

Szerelmi élet

Carl Mayer, Mike Delfino, dr. Ron, Ian Hainsworth, Jackson Braddock, majd ismét Mike Delfino. Csak hogy teljes legyen Susan pasilistája. Megannyi szerelem, azonban végül visszatér az igazihoz. 

Objektum doboz

Susan egy erős nő

Végiggondoltátok, hányszor küzdött valamilyen betegséggel Susan a 8 évad alatt? Kapásból két súlyos betegséget tudnék említeni, amiből felépült. Azt se felejtsük el, hogy túl volt két váláson, elütötték a pasiját, meghiúsult az esküvője, gyilkosággal vádolták, végül pedig özvegy lett. 

Objektum doboz

eva

Gabrielle Solis-idézetek, amiket akár TI is mondhattatok volna

Egyik kedvenc sorozatunk, a Született feleségek már négy éve véget ért, azonban a mai napig használjuk a legendává vált idézeteket, beszólásokat, különösen egy feleség dumáit, Gabrielle Solisét.

ITT ismerhettek magatokra!

Bátor 

Emlékeztek még, hogy ő tette fel Mike-nak a „nagy kérdést”? De megemlíthettem volna azt is, amikor kilopta Mike-ot a kórházból, mikor az amnéziás volt és nem emlékezett kettejükre.

Objektum doboz

Olyan, mint mi

Nem él fényűző, puccos életet – nem is akar, kellően féltékeny, ugyanazok a problémái, mint egy átlagos nőnek. Erős az igazságérzete, de nagyon önzetlen. Paul Young esete.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.