Egyéb kategória

Filmek, amik igenis megérdemelnének egy folytatást

Nektek is vannak olyan kedvenc filmjeitek, amiknek a folytatását a mai napig várjátok? Akad néhány szuper történet, ami simán megérdemelne egy második, vagy akár harmadik részt is. Most összegyűjtöttem néhányat, aminek sokan örülnének!

vous - 2016.12.29.
Filmek, amik igenis megérdemelnének egy folytatást

1. District 9

Miután megnéztem ezt a filmet, a befejezés miatt biztos voltam benne, hogy hamarosan érkezik a folytatás. Hát, ennek már jó pár éve, és még mindig semmi, pedig egyértelműen megérdemelné! A történet szerint idegenek érkeznek a földre, mert a saját bolygójuk megsemmisült, és a 9. körzetben próbálnak együtt élni az emberekkel. Ezt viszont nem sokan nézik jó szemmel, ráadásul a fejlett hadifegyvereiket is meg akarják szerezni. Amikor az egyik katona rátalál valami különös tárgyra, elszabadít egy fertőző anyagot, ő maga pedig furcsa változáson esik át… Nagyon izgalmas film!

Objektum doboz

2. Hancock

Will Smith legutóbbi szuperhősös filmje az Öngyilkos osztag volt, de határozottan nem ez az egyetlen. Emlékeztek még a Hancockra, amiben egy olyan karaktert alakít, aki időnként megmenti a világot, de közben annyi kárt okoz, hogy az emberek ki nem állhatják? Miután megment egy férfit, ő a segítségére siet, és megpróbálja egy kicsit átalakítani az imidzsét. A film nagyon népszerű volt, de a folytatás valahogy azóta sem történt meg. De ki tudja, most, hogy a szuperhősös filmek fénykorukat élik, talán ez is felkerül a listára!

Objektum doboz

3. 50 első randi

Ez az a film, amit biztosan mindenki látott már! Adott egy férfi, aki megkedvel egy lányt a gyorsbüfében, és udvarolni kezd neki, pedig ő sosem kezd környékbeliekkel. Lucy viszont fejsérülést szenvedett, és nála mindig tavaly október van; ami történik vele az elmúlt 24 órában, azt reggelre elfelejti. A film végére nemcsak összeházasodnak, de gyerekük is születik. Ti nem néznétek meg egy második részben, hogyan telnek a hétköznapjaik?

Objektum doboz

4. Dark Skies

Nagy horrorfilmrajongó vagyok, és 2013-ban ez volt az egyik kedvencem. A Barrett család teljesen átlagos életet él, míg egy éjszaka után különös jelenségek történnek a házukban. Az egész annyira megmagyarázhatatlan, hogy kamerát állítanak fel a lakásban, a felvételek pedig elképesztő dolgot árulnak el. Egy idegen életforma terrorizálni kezdi őket, ők pedig csak magukra számíthatnak: a befejezés pedig szinte követeli a folytatást. Előre szólok, ijesztő filmről van szó!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek