Egyéb kategória

Filmek, amik igenis megérdemelnének egy folytatást

Nektek is vannak olyan kedvenc filmjeitek, amiknek a folytatását a mai napig várjátok? Akad néhány szuper történet, ami simán megérdemelne egy második, vagy akár harmadik részt is. Most összegyűjtöttem néhányat, aminek sokan örülnének!

vous - 2016.12.29.
Filmek, amik igenis megérdemelnének egy folytatást

1. District 9

Miután megnéztem ezt a filmet, a befejezés miatt biztos voltam benne, hogy hamarosan érkezik a folytatás. Hát, ennek már jó pár éve, és még mindig semmi, pedig egyértelműen megérdemelné! A történet szerint idegenek érkeznek a földre, mert a saját bolygójuk megsemmisült, és a 9. körzetben próbálnak együtt élni az emberekkel. Ezt viszont nem sokan nézik jó szemmel, ráadásul a fejlett hadifegyvereiket is meg akarják szerezni. Amikor az egyik katona rátalál valami különös tárgyra, elszabadít egy fertőző anyagot, ő maga pedig furcsa változáson esik át… Nagyon izgalmas film!

Objektum doboz

2. Hancock

Will Smith legutóbbi szuperhősös filmje az Öngyilkos osztag volt, de határozottan nem ez az egyetlen. Emlékeztek még a Hancockra, amiben egy olyan karaktert alakít, aki időnként megmenti a világot, de közben annyi kárt okoz, hogy az emberek ki nem állhatják? Miután megment egy férfit, ő a segítségére siet, és megpróbálja egy kicsit átalakítani az imidzsét. A film nagyon népszerű volt, de a folytatás valahogy azóta sem történt meg. De ki tudja, most, hogy a szuperhősös filmek fénykorukat élik, talán ez is felkerül a listára!

Objektum doboz

3. 50 első randi

Ez az a film, amit biztosan mindenki látott már! Adott egy férfi, aki megkedvel egy lányt a gyorsbüfében, és udvarolni kezd neki, pedig ő sosem kezd környékbeliekkel. Lucy viszont fejsérülést szenvedett, és nála mindig tavaly október van; ami történik vele az elmúlt 24 órában, azt reggelre elfelejti. A film végére nemcsak összeházasodnak, de gyerekük is születik. Ti nem néznétek meg egy második részben, hogyan telnek a hétköznapjaik?

Objektum doboz

4. Dark Skies

Nagy horrorfilmrajongó vagyok, és 2013-ban ez volt az egyik kedvencem. A Barrett család teljesen átlagos életet él, míg egy éjszaka után különös jelenségek történnek a házukban. Az egész annyira megmagyarázhatatlan, hogy kamerát állítanak fel a lakásban, a felvételek pedig elképesztő dolgot árulnak el. Egy idegen életforma terrorizálni kezdi őket, ők pedig csak magukra számíthatnak: a befejezés pedig szinte követeli a folytatást. Előre szólok, ijesztő filmről van szó!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.