Egyéb kategória

Wáó! Venus a világ egyik legkülönlegesebb cicája

Vannak, akik kifejezetten egyszínű cicát szeretnének, míg mások pont a cirmos fajtát kedvelik. De mi van akkor, ha egy macskában megtalálni mindkettőt? Inkább nézzétek meg ti magatok!

vous - 2016.12.28.
Wáó! Venus a világ egyik legkülönlegesebb cicája

A szerkesztőség nagy része odáig van a macskákért, így talán nem is csoda, hogy mennyi cikk született már ebben a témában. Ott volt például az a „csúnya” cica, aki senkinek sem kellett a külseje miatt, vagy jót mosolyogtunk az internet legcukibb oversize macskáin, de ne felejtsük el a világ legszomorúbb cicájának történetét sem.

macska cica nő állat

Hoppá! Cuki videó bizonyítja, hogy a nők olyanok, mint a macskák

Mi jut eszetekbe a macskákról? Igazi királynők, ugye? Szeretik, ha a dolgok úgy történnek, ahogy ők akarják, néha összetörnek dolgokat, ingadozik a hangulatuk, hosszasan készülődnek és imádják, ha simogatják őket. Várjunk csak, ez a nőkre is igaz!

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Most egy újabb különleges cicamica következik, nevezetesen Venus, a két színű macsesz. A két színűt itt szó szerint értsétek, ne mint tulajdonságot. Venus ugyanis genetikai okok miatt úgy született, hogy a pofija jobb oldala koromfekete lett, zöld szemmel, míg a másik fele ugyanolyan árnyalatú mint a bundája többi része, viszont a szeme itt kék. A gazdijai egy tejüzemben találtak rá 2009-ben, majd befogadták, és azóta is azzal bombázzák őket, hogy a cica valójában nem is így néz ki, photoshop az egész. Épp ezért rendszeresen töltenek fel videókat a kis kedvencükről, hogy azokkal is bizonyítsák, nem kamu a macska külseje.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!