Egyéb kategória

Üzenetek, amiket mindannyian elküldtünk már néhány pohár alkohol után

Mindenki ismeri ezt az érzést: elmentek bulizni, többet isztok a kelleténél, reggel pedig félve nézitek meg a telefonotokat, mert rémlik, hogy elküldtetek egy-két nem kívánatos üzenetet. És ez alól senki sem kivétel, az alábbiakat ugyanis mindenki elkövette már legalább, LEGALÁBB egyszer.

vous - 2016.12.27.
Üzenetek, amiket mindannyian elküldtünk már néhány pohár alkohol után

1. Téves címzett

Petra, Péter, Patri – van, hogy józanon sem vesszük észre a különbséget, hát még ha már megittatok egy-két pohárral. Így aztán megesik, hogy véletlenül rossz embernek írjátok meg az üzenetet, és csak remélitek, hogy nem valami kínos szöveget, vagy még rosszabb, egy fotót sikerült küldenetek neki.

Objektum doboz

2. A klasszikus „ébren vagy még?”

Ez az egyik legtipikusabb üzenet, amit ittasan bárki elküldhet. A jelentése: nincs kedved találkozni, lehetőleg most? Általában annak a személynek megy, akivel ismerkedünk, vagy ismerkedtünk, és másnap nagyon örülünk, ha ő már nem volt ébren, és nem követtünk el semmi hibát.

Objektum doboz

3. Az ex…

Az a fránya alkohol könnyen előhozza belőlünk a régi érzéseket, és hipp-hopp azon kaphatjuk magunkat, hogy az exünknek írunk üzenetet. Na, ilyenkor csak reménykedni tudunk, hogy megálltunk a szimpla „helló, hogy vagy?”-nál, és nem vallottunk újra szerelmet, vagy küldtük el hirtelen jött haragunkban melegebb éghajlatra…

Objektum doboz

4. Extra betűk

Olyan picik azok a betűk, hát nem csoda, hogy olykor elírunk egy-egy szót! Vagy néha mindegyiket, alkoholos mámorban ugyanis fel se tűnik, hogy a merre vagytok? helyett a kevésbé érthető meawrre va6tyok? ment át. Persze az adott személynek fogalma sincs, mit akartok mondani, amikor pedig másnap megnézitek az üzenetet, nektek sem.

Objektum doboz

5. Kínos fotó

Senki sem néz ki jól félig csukott szemmel, három pohár bor után, de valamiért ilyenkor szentül meg vagyunk győződve arról, hogy mi kivételek vagyunk. Így hát lövünk egy szelfit, és rögtön el is küldjük a barátainknak, akik aztán elintézik, hogy egy örökkévalóságon át kísértsen minket ez a fotó.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.