Test

Ezt tegyétek, ha gyakran fáj a melletek!

A mellfájdalmat nem szabad féllvállról vennetek, még akkor sem, ha tudjátok, hogy nincs mellrákotok. Különböző praktikákkal csillapítsátok a kellemetlen érzést. De fontos, hogy ne csak rövid, hanem hosszú távon is.

vous - 2016.12.22.
Ezt tegyétek, ha gyakran fáj a melletek!

Nyugodjatok meg, ha fáj a melletek, az még egyáltalán nem jelenti azt, hogy mellrákotok van. De azért persze nem árt tesztelni, mekkora az esélyetek rá. És egyébként is, mindig komolyan kell vennetek a kebleitek egészségét is, ezért jöjjenek olyan tippek, melyekkel enyhítetitek az itt jelentkező fájdalmat.

Fontos: ha több nap után sem enyhül az érzés, irány az orvoshoz!

mell kebel cici melltartó

Megvan, mit tegyetek, ha menstruáció alatt görcsöl a melletek

Ha a melleitek megduzzadnak, fájnak és extraérzékenyek azokon a bizonyos piros betűs napokon, ne ijedjetek meg: nem képzelődtök, a mellgörcs egy létező jelenség, és máris mondjuk, mit tegyetek a kellemetlen fájdalom ellen.  

A folytatásért kattintsatok ide!

1. Igyatok többet!

Na de ne akármit! Olyan folyadékokat – főként narancslevet –, melyekben sok az A- és a C-vitamin. Ezek ugyanis fontosak a mell egészségének szemponjtából.

2. Egyetek kevesebb fánkot, csipszet, cukrot!

Az egészségtelen ételek a melletekre is kihathatnak, az itt található zsírállomány is módosulhat ezektől az élelmiszerektől.

zöldség chips nasi

A nassolásról azért nem kell lemondanotok – így bűnözzetek egészségesen!

A nassolást sokan elítélik, főleg akkor, ha a diéta kellős közepén tartanak. Azonban nem csak a tiltólistás dolgok közül választhattok, léteznek olyan finomságok is, melyek kifejezetten egészségesek, és nem hátráltatják a fogyókúrátokat sem!

A folytatásért kattintsatok ide!

3. Felejtsétek el a hirtelen és drasztikus fogyást!

A hirtelen és drasztikus fogyás nemcsak a melleitek állapotának nem kedvez, hanem az ott található bőrrétegnek sem. Hiába ápoljátok rendszeresen, a feszessége és a simasága sérülhet.

3 + 1. Fejezzétek be a dohányzást!

Kell még beszélnem a dohányzás káros hatásairól? Remélem, nem… Először nézzétek meg ezeket a borzasztó képeket az aktív dohányosokról, utána pedig induljatok el a leszokás útján. Ne aggódjatok, ez nem fog menni egyik napról a másikra, ezt Köböl Anita is bevallotta.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.