Test

Ezt tegyétek, ha gyakran fáj a melletek!

A mellfájdalmat nem szabad féllvállról vennetek, még akkor sem, ha tudjátok, hogy nincs mellrákotok. Különböző praktikákkal csillapítsátok a kellemetlen érzést. De fontos, hogy ne csak rövid, hanem hosszú távon is.

vous - 2016.12.22.
Ezt tegyétek, ha gyakran fáj a melletek!

Nyugodjatok meg, ha fáj a melletek, az még egyáltalán nem jelenti azt, hogy mellrákotok van. De azért persze nem árt tesztelni, mekkora az esélyetek rá. És egyébként is, mindig komolyan kell vennetek a kebleitek egészségét is, ezért jöjjenek olyan tippek, melyekkel enyhítetitek az itt jelentkező fájdalmat.

Fontos: ha több nap után sem enyhül az érzés, irány az orvoshoz!

mell kebel cici melltartó

Megvan, mit tegyetek, ha menstruáció alatt görcsöl a melletek

Ha a melleitek megduzzadnak, fájnak és extraérzékenyek azokon a bizonyos piros betűs napokon, ne ijedjetek meg: nem képzelődtök, a mellgörcs egy létező jelenség, és máris mondjuk, mit tegyetek a kellemetlen fájdalom ellen.  

A folytatásért kattintsatok ide!

1. Igyatok többet!

Na de ne akármit! Olyan folyadékokat – főként narancslevet –, melyekben sok az A- és a C-vitamin. Ezek ugyanis fontosak a mell egészségének szemponjtából.

2. Egyetek kevesebb fánkot, csipszet, cukrot!

Az egészségtelen ételek a melletekre is kihathatnak, az itt található zsírállomány is módosulhat ezektől az élelmiszerektől.

zöldség chips nasi

A nassolásról azért nem kell lemondanotok – így bűnözzetek egészségesen!

A nassolást sokan elítélik, főleg akkor, ha a diéta kellős közepén tartanak. Azonban nem csak a tiltólistás dolgok közül választhattok, léteznek olyan finomságok is, melyek kifejezetten egészségesek, és nem hátráltatják a fogyókúrátokat sem!

A folytatásért kattintsatok ide!

3. Felejtsétek el a hirtelen és drasztikus fogyást!

A hirtelen és drasztikus fogyás nemcsak a melleitek állapotának nem kedvez, hanem az ott található bőrrétegnek sem. Hiába ápoljátok rendszeresen, a feszessége és a simasága sérülhet.

3 + 1. Fejezzétek be a dohányzást!

Kell még beszélnem a dohányzás káros hatásairól? Remélem, nem… Először nézzétek meg ezeket a borzasztó képeket az aktív dohányosokról, utána pedig induljatok el a leszokás útján. Ne aggódjatok, ez nem fog menni egyik napról a másikra, ezt Köböl Anita is bevallotta.

Ajánlott cikkek