Test

Hosszú, puffadt és fordított – íme, a mellbimbók 8 fajtája

Ahogy görgettük az Instagramot, egy nagyon érdekes fotóba botlottunk, ami a mellbimbók különböző típusait illusztrálja. Most komolyan, ti gondoltátok egyáltalán, hogy nyolc különböző fajta mellbimbó létezik?

vous - 2017.01.12.
Hosszú, puffadt és fordított – íme, a mellbimbók 8 fajtája

A mellbimbó az egyik olyan testrészünk, amiről nagyon ritkán beszélünk, ennek következtében pedig nem is tudunk róla túl sok mindent. Az Instagramon viszont belefutottunk egy fotóba, ami a mellbimbók nyolc típusát ábrázolja, valamint a hozzá tartozó leírás is jó néhány érdekességet tartalmaz a terhesség alatti bimbóváltozásokról és a szoptatásról is.

„A terhesség alatt a mellbimbók színe és mérete is megváltozik – a bimbóudvar sötétebb és nagyobb lehet. Hogy ennek mi az oka? Az, hogy az újszülött így könnyebben megtalálja. Milyen lenyűgöző és zseniális, hogy a testünk ilyen adottsággal rendelkezik, hogy segítse a babákat!”

A fordított mellbimbó nagyon gyakori, a nők egy rész pedig azt gondolja, hogy a szoptatás így nem lehetséges. Ez nem így van!

Továbbá leírja, hogy ünnepeljük a melleket és bimbókat, és annak minden változatát – legyen az hosszú, rövid, puffadt, vagy épp fordított. MIindegy, milyen, hiszen az összes „normális”: a fotó segítségével pedig ti is meg tudjátok állapítani, hogy a ti mellbimbótok melyik kategóriába tartozik!

Objektum doboz

mell kebel cici melltartó

9 fontos dolog, amit tudnotok kell a mellbimbótokról

Az a bizonyos kis bizgentyű, ami minden pasi fantáziáját megmozgatja, ami nélkül a nő nem lehet nő, ami olykor bosszúságot okoz, olykor örömet. Igen, a mellbimbótokról beszélek, meg arról, hogy sokkal több dolgot kell tudnotok róla!

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok el!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!