Test

Viszlát, mell alatti izzadás! Így számoljatok le vele örökre

Itt az ideje, hogy beszéljünk a mell alatti izzadásról. Így van, ez előfordul szinte minden nővel és a nyár közeledtével bizony érdemes felkészülni erre, hogy ne tegye tönkre a várva várt évszakot.

vous - 2016.06.08.
Viszlát, mell alatti izzadás! Így számoljatok le vele örökre

Valamennyien túlzó illúziókkal gondolunk a nyárra. Kibillenünk az ajtón tökéletes sminkkel és szettel, de arra nem is gondolunk, hogy halálra izzadjuk magunkat még az árnyékban is. Úgyhogy mi, lányok még inkább megszenvedjük a nyarat, hisz a melltartónk folyton folyvást el van áztatva. Először is érdemes tisztázni, hogy izzadni jó, hisz ez az egyik fő módja annak, hogy testünket lehűtsük még a legnagyobb melegben is. Nem is tudunk nagyon mit csinálni ellene, de ez nem azt jelenti, hogy csendben tűrnünk kellene az izzadást. Úgyhogy el is hoztam nektek a Your Tango oldaláról a legtutibb tippeket a mell alatti verejtékezés ellen!

1. Tampon vagy tisztasági betét

Bizony, ezeket a termékeket nem csupán azokon a napokon használhatjátok fel, hanem ideális fegyver lehet az izzadás ellen is. Rakjátok be valamelyiket a melltartótokba, itt is képes lesz felszívni a fölösleges nedvességet.

2. Megfelelő fürdés és tusfürdő

Erős késztetést érzünk ilyenkor, hogy 5 percenként megfürödjünk. Ám ez korántsem olyan jó ötlet, hisz ezzel csak még jobban irritálnátok a területet. Helyette mondjuk szűkítsétek le napi kétszeri fürdésre és használjatok bőrkímélő, lehetőleg illatanyagmentes tusfürdőt.

3. Babahintőpor

A babahintőpor fantasztikus összetételének köszönhetően mindig szárazon tartja a bőrt, nemhiába használjuk olyan sokan száraz samponként is. Így ha a mellek közötti területet bepúderezitek, kevésbé fog izzadni a púder nedvszívó képessége miatt.

4. Jégkockás borogatás

Bár az izzadást nem szünteti meg, a jégkockás borogatások összehúzzák a pórusokat, és jól tudjuk, hogy a kisebb pórusok kevesebb izzadást okoznak.

5. Jól megválasztott ruha

A mell alatti izzadás egyik módszere a jól megválasztott ruhaanyag. A pamut képes csodákat tenni, így érdemes a melltartótokba egy kis pamutanyagot berakni. Emellett természetesen célszerű könnyed anyagú, természetes szövetből készült ruhákat hordani. Minél légáteresztőbb, annál jobb!

Címkék: #izzadás #mell #nyár
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.