Egyéb kategória

Megvan Blake Lively és Ryan Reynolds kislányának neve

Néhány hónap telt el azóta, hogy Blake és Ryan második kislánya megszületett, és bár a színész rengeteget viccelődött születendő lánya nevével, most végre kiderült, hivatalosan minek keresztelték el.

vous - 2016.12.22.
Megvan Blake Lively és Ryan Reynolds kislányának neve

A Reynolds-Lively családot csak imádni lehet, az egyszer biztos. Blake és Ryan között még mindig dúl a szerelem, teljesen összepasszolnak, két kislányuk pedig egy az egyben úgy néz ki, mint a szülők mini-változata. Múlt héten, a második gyermek születése óta először végre az egész család együtt jelent meg a kamerák előtt, és mindenki odavolt a legfiatalabb családtagért.

Objektum doboz

Most pedig az sem titok már, milyen névre keresztelték el a kislányt. Ryan korábban viccelődött azzal, hogy az Excalibur Anaconda nevet kapja majd a baba, de persze ezt senki sem vette komolyan. A gyermeket ugyanis végül Ines-nek nevezték el – írja a Hellomagazin.

Objektum doboz

Gyönyörű név egy gyönyörű kislánynak!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.