Egyéb kategória

Blake Lively bebizonyította, hogy az emojinyaklánc igenis menő

Mindegy, hogy a vörös szőnyegen jelenik meg, vagy szimplán leugrik a parkba, Blake Lively mindig csodásan néz ki. Legújabb Insta-posztjában pedig azt is megmutatta, hogyan lehet egy emojinyaklánc egyszerre bohókás, mégis stílusos.

vous - 2016.12.22.
Blake Lively bebizonyította, hogy az emojinyaklánc igenis menő

Nektek is feltűnt, hogy az emojik mostanában a fénykorukat élik? Egyre több új smiley jelenik meg a telefonunkon (tudtátok, hogy érkezik a digitális bacon?), már elkészültek a mosolyfejes cicacipők, sőt, az is kiderült, mit árul el rólatok a legtöbbet használt hangulatjeletek.

Az emojik pedig a sztárvilágot is meghódították, Blake Lively ugyanis egy vadiúj Insta-fotót osztott meg arról, mennyire imádja új nyakláncát; amin történetesen egy szívecskés hangulatjel van. És el kell ismernünk, tényleg szuperül néz ki!

Objektum doboz

Nektek hogy tetszik?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.