Egyéb kategória

A tudomány kimondta: ennyi az ideális szexpartnerszám

Kinek mi a sok, kinek mi a kevés? Az ex szexuális partnereink száma tuti szóba kerül egy új kapcsolatban. A tudomány most válaszolt, mennyi az ideális partnerszám.

vous - 2021.12.22.
A tudomány kimondta: ennyi az ideális szexpartnerszám

Van az a mondás, hogy a nők szexuális partnereinek számát meg kell szorozni hárommal, ahány partnert pedig a pasik vallanak be, azt elosztani hárommal. Nos, hogy ez mennyire igaz, azt nem tudom, az ideális szerintem, ha ez a szám magánügy marad. 

A Nottingham, Bristol és Swansea Egyetemek kutatói 188 embert kérdeztek és vizsgáltak. Megállapították, hogy az emberek jobb szeretnének egy olyan jövendőbeli partner, akinek már van tapasztalata, de mégsem egy lepedőakrobata.

szex

Durva és meglepő szexkutatások, amik TÉNYLEG igazak

Annyi, de annyi baromság kering a neten a szexszel kapcsolatban, hogy ne csodálkozzunk, ha a mai fiatalság el van tévedve. Azonban vannak tényleg meglepő, már-már hihetetlen tények, amiket szerencsére alátámasztottak tudományos kutatások, így hihető lesz a sztori. Őrületesen durva szextények jönnek, amik legalább annyira szórakoztatóak, mint meglepőek.

A cikk folytatása ITT jön!

Az is kiderült, hogy a nők teljesen elzárkóznak az olyan pasiktól, akiknek több, mint 6 szexuális partnerük volt, míg a pasik kerülik az olyan nőket, akik több, mint 11 férfival aludtak.

A több szexuális partnerrel rendelkező emberek statisztikailag kevésbé alkalmasak hosszú távú kapcsolatra.

Továbbá a pasik inkább bújnak ágyba szűz partnerrel, és az is kevésbé zavarja őket, ha a partnerük tapasztalatlan. De hogy a tárgyra térjünk, a kutatás kimondta, hogy az ideális partnerszám 2-3. 

Van is tapasztalat, meg nincs is!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.