Egyéb kategória

Ez történik akkor, ha a fodrász Nutellát ken a hajatokra

Szerintem nem vagyok egyedül azzal a gondolatommal, hogy a Nutella a világ egyik legjobb dolga. Imádjuk sütiben, tortában, kennyérre kenve, sőt csak úgy önmagában is. Na de a hajunkon?!

vous - 2016.12.20.
Ez történik akkor, ha a fodrász Nutellát ken a hajatokra

A híres „kreatív hajfestő” fodrász, Abed ugyanis először sűrített tejjel, majd Nutellával festette be kliense haját. Igen, bármennyire is bizarrul hangzik, a Nutella már nemcsak a kedvünket dobhatja fel, hanem a hajunk színét is. A különleges hajfestést persze Instára is posztolták, ahol már közel félmillióan megnézték a videót.

nutella üveg

A nagy Nutella-botrány: eddig rosszul ejtettük a nevét

Jó sok kellemes, de néhány kellemetlen percet is köszönhetünk már a Nutellának. Emlékeztek az érzésre, amikor ráálltunk a mérlegre, és jóval többet mutatott? Vagy amikor megtudtuk, lehet, hogy nem lesz kapható többé a kedvenc mogyorókrémünk? Most újabb hírre kaptuk fel a fejünket. Úgy tűnik, hiába a kedvenc nasink, eddig rosszul ejtettük a nevét.

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok el.

A kommentelők egy része szerint ez szuper ötlet, mivel egy természetes módszer, ami láthatóan jót tesz a hajnak is, de többen úgy gondolják, hogy teljesen felesleges, és inkább megeszik, mint hogy a hajukra kenjék. Ti mit gondoltok?

Íme a nem mindennapi hajfestés:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek