Egyéb kategória

Ha beüt a karácsony: instant megoldások az ünnep legnehezebb pillanataira

Mindjárt itt a karácsony a szeretet és a béke ünnepe, amikor egy emberként bolondul meg az egész világ. Nehéz az utolsó „hajrában” megőrizni a hidegvérünket, hiszen rengeteg kihívás áll még előttünk a 2016-os év nyugodt lezárásáig. Most instant megoldásokat nyújtunk nektek az elkövetkező stresszes időszakra – az interneten ugyanis mindenre van egy jó megoldás. Még arra is, amire nincs.

vous - 2016.12.20.
Ha beüt a karácsony: instant megoldások az ünnep legnehezebb pillanataira

A karácsonyban ugyanaz a jó, ami a rossz is:

  • Együtt van a család és a sok jó ember kis helyen generálja egymásban a feszültséget.
  • Mindenki eszik-iszik (ha éhes-szomjas, ha nem).
  • Meglepjük egymást ajándékokkal (kellemes és kellemetlen meglepetésekkel egyaránt).

Éreztétek már úgy a készülődés ideje alatt, milyen jó lenne, ha bizonyos dolgokat egy gombnyomással meg lehetne oldani? A mai világban meg lehet! Mutatjuk.

Az első számú probléma: mindjárt itt a karácsony, de ti teljesen el vagytok havazva a suliban a vizsgaidőszak miatt vagy a munkahelyen az év végi teendőkkel. Azt sem tudjátok, hol áll a fejetek. Biztosak akartok benne lenni, hogy karácsony van-e már?

Kattintsatok ide: Karácsony van már?

Ha még nincs karácsony

  • Még időben vagytok, nem késtetek el semmivel.
  • Szerezzétek be az ajándékokat.
  • Készítsetek mézeskalácsot. 
  • Dekoráljátok ki a lakást ügyeletes DIY-szakértőnk, Mojzes Nóri zseniális tippjei szerint.

Ja, hogy ti már alig várjátok, hogy karácsony legyen? Nem bírtok magatokkal? Megöl titeket az unalom? Az online buborékos fólia csak rátok vár! Pukkantsátok ki a bubikat, és az idő majd hipp-hopp elrepül.

Objektum doboz

A teljes fóliát itt találjátok.

VOUS-tipp: Ha bepipáljátok a Manic mode feliratot, még kattintanotok sem kell. Remek feszültséglevezető is egyben.

Ha karácsony van

Ha már eljött a karácsony, célszerű lélekben is felkészülnötök a többfelvonásos, napokon át tartó drámára. Ebben is segítünk! Például azzal, hogy nem tagadjuk a nyilvánvalót: ez vészhelyzet! Ebben az esetben pedig csak egy dolog segíthet: az instant vészhelyzetgomb.

Hogy hol találjátok? ITT!

Objektum doboz

Milyen zene szóljon?

Az, hogy milyen zene szóljon, örök kérdés. Barátságok, szerelmek, testvéri kapcsolatok mentek már rá erre a felvetésre…

Előzzétek meg a balhét, és az ünnepek alatt szóljon a Chaos Carol – azaz a 100 legnépszerűbb karácsonyi sláger egyszerre.

Ebben mindenki kedvence benne van, igazán nem köthet bele senki…

Objektum doboz

Ki ette meg a szaloncukrot/a bejglit/a mézeskalácsot?

Állandó vitaindító jelenség, hogy valaki mindig idő előtt dézsmálja meg az ünnepi édességeket. Nem akartok beleállni a vitába? 

Akkor a kérdés elhangzásakor csak nyomjatok rá erre a gombra (és tartsátok a szemkontaktust a kérdezővel): Neménvoltamdeakkorkivolt?-gomb.

Objektum doboz

Tetőfokára hágott a hangulat, azaz túl sok a stressz?

Ebben az esetben is tudunk segíteni! Pofozzatok valakit egy hallal addig, amíg meg nem nyugszotok. Elvégre nemcsak kapni jó, hanem adni is.

Az alkalmazást itt találjátok: Hallal akarok pofozni.

Úgy érzitek, a ti szüleitek a legcikibbek?

Tévedtek. Ha nem hiszitek, nézzétek addig ezt az egyórásra loopolt videót, amíg meg nem gondoljátok magatokat.

Objektum doboz

Na? Megnyugodtatok?

2017 jobb lesz?!

Az ünnepek alatt az ember önkéntelenül egyetlen reménysugárba kapaszkodik: hogy 2017 talán jobb lesz. De vajon jobb lesz?

Ha tudni akarjátok, kattintsatok ide: Jobb lesz jövőre?

Na de félre a viccel! VOUS-tipp:

Engedjétek el az elvárásokat, és ne hagyjátok, hogy az ünnep a stresszről szóljon. Érezzétek jól magatokat kötetlenül, élvezzétek a rég nem látott rokonok és barátok társaságát! A karácsony milyensége leginkább azon múlik, hogy mit hoztok ki belőle!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.