Egyéb kategória

Ki nem állhatjátok a lakótársatokat? Ezek a sztorik bizonyítják, hogy van rosszabb!

Na most, a lakótársaitok vagy a világ legjobb fejei, akikkel egy álomutazás a közös élet, vagy ők a legrosszabbak, akiket csak kifoghattatok volna. Idegenekkel összebútorozni mindig zsákbamacska, és van, hogy melléhúzunk, de az alábbi sztorik bebizonyítják, hogy mindig van rosszabb.

vous - 2016.12.17.
Ki nem állhatjátok a lakótársatokat? Ezek a sztorik bizonyítják, hogy van rosszabb!

Hatalmas szerencse kell ahhoz, hogy jó fej lakótársakat fogjunk ki, és ezt tapasztalatból mondom. Osztoztam már koliszobán három másik lánnyal, ahol aztán életre szóló barátságot kötöttem, és olyan emberrel is laktam már együtt, aki havonta egyszer elmosogatott összvissz két tányért, és nem értette, mi ezzel a probléma. Úgy érzitek, ti is elég balszerencsések voltatok, és olyan lakótársat kaptatok, akinél rosszabb nem is lehetne? A Someecards oldalán megosztott történetek most bizonyítják, hogy van ennél lejjebb is.

1. Multifunkcionális poharak?!

„Észrevettem, hogy a poharaink időnként eltűntek a konyhából. Amikor aztán kitakarítottam a lakást, megtaláltam őket a lakótársam ágya alatt, és mindegyiknek pisiszaga volt! Kiderült, hogy a srác túl lusta volt éjjel kimenni a fürdőbe, és ilyenkor a poharakat használta WC helyett. Már három éve laktunk együtt, amikor erre rájöttem!”

2. Állati lakótárs…

„A lakótársam ragaszkodott ahhoz, hogy megváljak a cicámtól, majd amikor megtettem, elment, és vett magának két másikat. Ráadásul volt egy nyuszija, akinek borzalmas szaga volt. A lány tönkretette a porszívómat azzal, hogy mindig felszippantotta vele a szénát, és szabadon engedte a nyuszit a lakásban, aki aztán szétrágta a vezetékeimet.”

macska

Egyértelmű bizonyítékok arra, hogy egy macska jobb lakótárs a férfiaknál

Miért van az, hogy ha egy egyedülálló srác valamilyen háziállattal nyomul, az cuki, de ha szingli lányok teszik ugyanezt – főleg, ha már közelítenek a 30 felé –, az már ciki a társadalom szemében? Ezzel a cikkel arra szeretnék rámutatni, hogy mennyire igazságtalan is ez a nézet, ugyanis a cicák sok tekintetben sokkal jobb lakótársak a pasiknál. Nézzük is, miért!

A cikk folytatását ITT találhatjátok.

3. A srác, aki nagyon utál mosni

„Egyszer egy szobában laktam egy nagyon gazdag gyerekkel, aki hagyta felgyülemleni a szennyest kábé két hónapig. Amikor pedig az anyja látogatóba jött, a srác kidobta az összes ruhát, és követelte, hogy vegyen neki újakat, csak hogy elkerülhesse a mosást.”

4. A lakótárs, akiről senki sem tudott

„A lakótársam gyakran emlegette, hogy lépéseket hall az ágya felett a padlásról, és néha még fütyülést is. Nem hittem neki, egészen addig, míg egy nap a zuhanyból kilépve én is észrevettem. Pár nappal később, ahogy hazaértem a munkából, rendőrautó állt a házunk előtt. Kiderült, hogy a szomszédaink lyukat vágtak a falba a padlásukon, hogy át tudjanak járni a miénkre, és füvet termesszenek.”

5. A legnagyobb Disney-fan

„A fősuliban volt egy szobatársam, aki csak úgy tudott elaludni, hogy közben Disney-meséket nézett éjjel. Nekem pedig minden áldott este hallgatnom kellett, amíg ő várta, hogy elálmosodjon. Emiatt nagyon megutáltam Az oroszlánkirályt.”

Forrás:
pexels.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.