Egyéb kategória

Kasza Tibi felesége már nem bírja tovább, külföldön keresnek új otthont

Nem egyszerű az élet Kasza Tibi felesége, Manker számára, mivel egészségügyi problémája egyre elviselhetetlenebbé teszi a mindennapjait. Emiatt költözni szeretnének.

vous - 2022.01.30.
Kasza Tibi felesége már nem bírja tovább, külföldön keresnek új otthont

Manker gyerekkora óta küzd migrénnel, ami miatt már rengeteg kivizsgáláson vett részt, és számos kezelést próbált ki, de egyik sem volt hatásos. Egyetlen egy élethelyzetben nem jelentkezik a borzasztó fejfájdalom, mégpedig akkor, ha elutaznak – írja a Life.hu.

Úgy tűnik ez nem csak kivételes eset, Manker több olyan történetről is hallott, hogy a költözés hatására megszűnt a migrénes fájdalom, sőt még az egyik követője is hasonló esetről számolt be, miszerint édesanyjának is elmúltak a panaszai, amint Egyiptomba költöztek.

Sosem titkoltuk, hogy tervezünk kétlaki életet, és ez most egy kicsikét fel is gyorsította. Az, hogy hét napból hatot olyan migrénnel töltök el, ami eszetlen. Elég nagy a fájdalomküszöböm, mert megszoktam, de nagyon-nagyon rossz. A kétlaki élet hamarabb fog nálunk kezdődni, mint ahogy szerettük volna

– mesélte rajongóinak Manker az Instagram oldalán. Az új otthon keresése már megkezdődött.

A kétlaki élet még váratott volna magára, míg a gyerekek iskolások lesznek, de az adott körülmények között jobbnak látta Manker, ha előbb történik meg. Nem szeretné, ha a gyerekek folyton csak azt látnák, hogy az édesanyjuk gyenge, folyton fekszik és csendben kell lenniük, hogy jobban legyen.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.