Egyéb kategória

Együtt a négy Beckham csemete – íme Cruz első videoklipje

Azt már tudjuk, hogy a Beckham család 11 éves tagja, Cruz popkarrierbe kezdett – méghozzá nem mással, mint Justin Bieber menedzserével. Az első dalát nemrég töltötte fel a világhálóra, és most végre láthatjuk a hozzá tartozó videoklipet is.

vous - 2016.12.17.
Együtt a négy Beckham csemete – íme Cruz első videoklipje

If Everyday Was Christmas – ezzel a dallal debütált a zenei pályán Victoria és David Beckham legkisebb fia, Cruz. A számhoz most elkészült a hivatalos videoklip, melyben a 11 éves fiún kívül feltűnnek a tesók is. Ráadásul Brooklyn, Romeo és a kis Harper nem akármilyen helyszínen bukkan fel a kisfilmben, hazájuk, London egy-egy nevezetes pontján láthatjuk őket.

Objektum doboz

A Beckham gyerekeken kívül persze van még itt egy kis hó és töméntelen csillámpor, hisz ezek nélkül nem is lenne igazán karácsonyi a videó. A befejezőmomentumokban pedig egy másik csapat gyerek tűnik fel, ők a Global's Make Some Noise alapítvány egyes tagjai, akiket Cruz szeretne támogatni a zenéjével (és anyagilag is).

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.