Egyéb kategória

Szeretni való karácsonyi ajándékok a nyakkendőn és bögrén túl

Ha kifogytatok az ötletekből, hogy idén mivel is lepjétek meg a pasitokat, barátnőiteket, nagymamátokat vagy épp kollégáitokat karácsonyra, segítünk! Igyekeztünk úgy összeválogatni bazárajánlónkat, hogy mind árban, mind stílusban megtaláljátok közöttük a megfelelőt. Ha nem pont a ti és/vagy a megajándékozott ízlésének valóak, akkor pedig találtok közöttük olyan üzleteket, ahova érdemes benéznetek, vagy webshopokat, ha inkább megrendelnétek az ajándékokat.

vous - 2016.12.13.
Szeretni való karácsonyi ajándékok a nyakkendőn és bögrén túl

Van, hogy egy pillanat alatt beugrik, kinek mi lenne a megfelelő ajándék, és van, hogy napokig töprengünk rajta. Csoki, könyv, bögre, kötött pulcsi – szinte kötelező elemei az ajándéklistának. De ha idén valami frappánsabb meglepetésre vágytok, válasszatok inkább egy vicces vagy giccses tárgyat.

Egy kis humorral minden akadályt át lehet hidalni – legalábbis ez az én tapasztalatom.

Hétköznapi luxus – avagy készítsetek Kardashian család ihlette vázát 5 perc alatt!

Hétköznapi luxus – avagy készítsetek Kardashian család ihlette vázát 5 perc alatt!

Az a jó ebben a vázában, hogy tényleg luxusérzetet kelt, viszont van annyira letisztult, hogy szinte bármelyik otthonba belepasszoljon. Használhatjátok vázának, mécses- vagy gyertyatartónak, de akár evőeszköz- vagy ceruzatartónak is – ami csak az eszetekbe jut.

Szintén jó megoldás ha a használati tárgyak közül válogattok, vagy akár az élelmiszerek közül. Természetesen nem egy kiló lisztet és olajat, hanem mondjuk egy izgalmas formájú, szarvasfejet ábrázoló csomag tésztát, egzotikus fűszereket vagy tálaláshoz használatos holmikat – például ha az illető gasztromán. Vagy kertészkedéshez való eszközöket a nagymamának, apró finom falatokat a kollégáknak.

Öko-bio ismerősöknek

Az újrahasznosított termékek lesznek a befutók, vagy akár olyan növénykék vagy csírák, amiket otthon ők maguk nevelhetnek, de a bioolajok és illóolajok, illetve környezetkímélő termékek is szóba jöhetnek.

Objektum doboz

Barátnőnek

A barátnő „kategória” talán az egyik legkönnyebb, hiszen nincs olyan lány aki ne örülne valamilyen kozmetikai terméknek, édességnek, ékszernek és egyéb kiegészítőknek. Ők azok, akiket nagyon jól ismertek, és biztos vagyok benne, hogy bármit kapnak tőletek, örömmel fogadják majd.

Objektum doboz

A nagyinak

Ahogyan a barátnők, úgy a nagyik is mindennek örülnek, amit tőletek kapnak, legyen az vásárolt vagy kézzel készített ajándék. Egy jó könyv, egy kis nasi, sütéssel-főzéssel kapcsolatos kütyük vagy akár receptkönyvek is lehetnek a listán.

Objektum doboz

Kollégáknak

A kollégákat – főleg, ha nem ismerjük őket annyira, mint egy jóbarátot – nem mindig könnyű meglepni valami túlságosan személyre szabott ajándékkal, így érdemes a finomságok, irodai szerek, vicces kulcstartók vagy határidőnaplók közül szemezgetni.

Objektum doboz

A pasitoknak

Elérkeztünk a lehető legnehezebb kategóriához. Egy pasinak amúgy is nehéz vásárolni, de olyat, amivel le is szeretnétek nyűgözni őt, még nehezebb. Tech cuccok? Örülnének nekik, csak mi nem értünk hozzá, így azt sem tudjuk, mit válasszunk ezek közül. Gasztrocuccok? Hát, ha szeretnek főzni… Ruha? Kényes téma!

Talán ezek!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek