Egyéb kategória

Jennifer Lawrence durva bosszút áll Chris Pratten

Nem szép dolog a bosszú, de ha mód van rá, meg kell ragadni az alkalmat. Így volt ezzel Jennifer Lawrence is, aki méltó bosszút állt Chris Pratten, aki nem is olyan régen széttrollkodta közös fotóikat. 

vous - 2016.12.13.
Jennifer Lawrence durva bosszút áll Chris Pratten

Bizonyára emlékeztek még, amikor pusztán jófejkedésből Chris Pratt széttrollkodta kolleganőjével, Jennifer Lawrence-szel készült közös képeit. Nos, a színésznő nem hagyta annyiban a dolgot. Bosszút állt.

jennifer lawrence

Már tuti: Jennifer Lawrence-nek újra híres szerelme van 

A hír igaz: Jennifer Lawrence-nek új pasija van! Már bő egy hete megy a pletyka, hogy Jen a 47 éves filmrendező, Darren Aronofsky karjaiban találta meg a boldogságot, ami, úgy tűnik, be is igazolódott. 

A cikk folytatása ITT jön!

Ehhez segítsége is akadt, méghozza a showman, Jimmy Kimmel. Jennifer Jimmy vendége volt, és természetesen a műsorvezető nem hagyta szó nélkül a trollkodást. Annyira nem, hogy a színésznőnek lehetősége akadt bosszút állni Chris Pratten. Jennifer összefirkálta filmbeli partnere fejét. Persze nem szemtől szemben. Egy busz óriásplakátját trollkodták meg (vissza). A színésznő festékszóróval pingálta ki „szemétkedő” kollégája arcmását. Természetesen Jimmy Kimmel is segített neki!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.