Egyéb kategória

Jennifer Lawrence durva bosszút áll Chris Pratten

Nem szép dolog a bosszú, de ha mód van rá, meg kell ragadni az alkalmat. Így volt ezzel Jennifer Lawrence is, aki méltó bosszút állt Chris Pratten, aki nem is olyan régen széttrollkodta közös fotóikat. 

vous - 2016.12.13.
Jennifer Lawrence durva bosszút áll Chris Pratten

Bizonyára emlékeztek még, amikor pusztán jófejkedésből Chris Pratt széttrollkodta kolleganőjével, Jennifer Lawrence-szel készült közös képeit. Nos, a színésznő nem hagyta annyiban a dolgot. Bosszút állt.

jennifer lawrence

Már tuti: Jennifer Lawrence-nek újra híres szerelme van 

A hír igaz: Jennifer Lawrence-nek új pasija van! Már bő egy hete megy a pletyka, hogy Jen a 47 éves filmrendező, Darren Aronofsky karjaiban találta meg a boldogságot, ami, úgy tűnik, be is igazolódott. 

A cikk folytatása ITT jön!

Ehhez segítsége is akadt, méghozza a showman, Jimmy Kimmel. Jennifer Jimmy vendége volt, és természetesen a műsorvezető nem hagyta szó nélkül a trollkodást. Annyira nem, hogy a színésznőnek lehetősége akadt bosszút állni Chris Pratten. Jennifer összefirkálta filmbeli partnere fejét. Persze nem szemtől szemben. Egy busz óriásplakátját trollkodták meg (vissza). A színésznő festékszóróval pingálta ki „szemétkedő” kollégája arcmását. Természetesen Jimmy Kimmel is segített neki!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.