Egyéb kategória

Űzzétek el a vasárnap esti rosszkedvet ezekkel a trükkökkel!

Ezer és egy okot tudnánk felsorolni arra, miért utáljuk annyira a hétfőt. Mire megszokjuk, hogy nem kell 6-kor felkelni, ismét állíthatjuk be az ébresztőórát, be kell menni dolgozni, és 5 nap van hátra a következő hétvégéig. De van egy ennél is rosszabb időszak: a vasárnap este, amikor előre ráparázunk a másnapra!

vous - 2016.12.11.
Űzzétek el a vasárnap esti rosszkedvet ezekkel a trükkökkel!

Általános iskolás korom óta utálom a vasárnapokat. Valahogy ez mindig az előkészületek napja volt: házi feladat, tanulás, hajmosás, pakolás és korai lefekvés. Azt hittem, amikor végre befejezem a sulit, ennek búcsút inthetek, de valahogy a vasárnap azóta sem lett a szívem csücske. Van ennek valamiféle borongós hangulata, és erről valószínűleg az tehet, hogy tudjuk, másnap kezdetét veszi egy újabb hosszú hét. De szerencsére akad pár módszer, amivel megelőzhetjük a vasárnap esti depit!

1. Szervezzetek magatoknak egy esti programot!

Nem kell hatalmas programnak lennie, a lényeg, hogy ne csak munkából álljon az egész hétfőtök. Ha tudjátok, hogy másnap este együtt vacsiztok egy barátnőtökkel vagy moziba mentek a pasitokkal, máris kicsit jobb kedvvel vágtok neki a napnak.

Forrás:
pexels.com

2. A pozitív tulajdonságok

Néha a legszuperebb munkahelyre sincs kedvünk bemenni, hiszen mennyivel kényelmesebb 10-ig aludni és otthon lustálkodni! Épp ezért vasárnap este érdemes felidéznetek, milyen pozitív tulajdonságai vannak a munkahelyeteknek. Ha ezekre fókuszáltok, és nem arra, hogy milyen hosszú a 8/10/12 óra, könnyebben ki is bírjátok.

3. Csinosan hétfőnként

Ismeritek azt az érzést, amikor egy kicsit jobban várjátok a másnapi melót, mert beszereztetek egy extracsinos ruhát? Na, akkor érdemes vasárnap este divatbemutatózni, és kiválasztani, miben menjetek másnap dolgozni. Ha tudjátok előre, hogy milyen klasszul fogtok kinézni, és nem reggel kaptok ki valamit a szekrényből, szívesebben mozdultok ki otthonról.

fülhallgató

Ezekkel a zenékkel űzzétek el a hét eleji rosszkedvet!

A hétfő mindig a hét legkényesebb pontja. Nehéz elkezdeni egy újabb, fárasztó hetet, de még nehezebb lezárni egy kellemes hétvégét. Így van ez mindenkivel, de nem kell, hogy minden hétfőt utáljunk. Az hétfőundor legyőzésében pedig a szuper zenék tökéletes segítségek lehetnek!

A cikk folytatásáért kattintsatok IDE!

Ajánlott cikkek