Egyéb kategória

Ezt a színt viseljétek, ha nem akartok bedepizni a hideg időtől!

Azt hiszem, kijelenthetjük, a tél már nemcsak közeleg, hanem meg is érkezett. Az idő egyre borúsabb és egyre hidegebb. Ez pedig sajnos azzal jár, hogy fáradékonyabbak, lehangoltabbak vagyunk. Azonban van egy szín, ami mindent megváltoztathat!

vous - 2016.12.11.
Ezt a színt viseljétek, ha nem akartok bedepizni a hideg időtől!

Az, hogy milyen színt viselünk, befolyásolhatja azt, hogyan érezzük magunkat. A Science of People tanulmánya szerint például nagymértékben kihat a kedvetekre az, hogy milyen színű ruhákat választotok. Eszerint a legjobb, ha a hideg téli napokon lila színt viseltek!

lila naplemente

Lélegzetelállító: lila naplemente volt New York felett

A naplemente mindig megállít minket egy kicsit, hogy gyönyörködjünk benne, átgondoljuk, mit is csináltunk aznap, és mit kellett volna másképp tenni. Van egy hét, amikor New York felett az ég a szokásos rózsaszín helyett lilába borul, mikor lemegy a nap.

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok el.

A lila ugyanis élénkíti a kreativitást, nyugtatja az idegeket, és lelkesebbek leszünk tőle. A hideg téli napokon pedig pont arra van szükségünk, hogy a borús idő ne vegye el a kedvünket. Ha lilát viseltek például a szürke vagy a fekete felsőtök helyett, az segít abban, hogy energikusabbak legyetek – írja a She Finds.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek