Egyéb kategória

A legújabb kajatrend: itt vannak a csodás vízfestéses torták!

Imádunk tortás cikkekkel foglalkozni, mert nem bírunk betelni a csodás darabokkal, ugyanakkor utáljuk őket, mert legszívesebben beleharapnánk a monitorunkba. Ugye nektek is ismerős ez az érzés? Akkor csak óvatosan, ugyanis mesés vízfestéses remekművek következnek!

vous - 2016.12.06.
A legújabb kajatrend: itt vannak a csodás vízfestéses torták!

Volt már unikornis-torta, pezsgőtorta, kristálytorta – a többi finomságot meg lassan képtelenség észben tartani. Egy azonban biztos: imádunk a legújabb tortatrendekkel foglalkozni, pontosan ezért itt a következő csoda: a vízfestés ihlette verzió! Különlegességük az elkészítésükben rejlik, pontosan abban, hogy kézzel festik mindegyiket ilyen gyönyörűre.

eskuvoi-torta-magyar

Virágok, gyümölcsök és szalagok – összegyűjtöttük a legszebb magyar esküvői tortákat

Már jó párszor hangsúlyoztuk, hogy az esküvőn az egyik legfontosabb kiegészítő maga az esküvői torta. A tortának ugyanis nemcsak az a lényege, hogy megegyük, hanem az is, hogy passzoljon az esküvő témájához és a dekorációhoz, valamint az, hogy visszatükrözze az ifjú pár személyiségét. Körbenéztünk, milyen esküvői torták a legnépszerűbbek itthon! 

A cikk itt folytatódik.

Születésnapra:

Objektum doboz

Esküvőre:

Objektum doboz

Babavárásra:

Objektum doboz

A virágok szerelmeseinek:

Objektum doboz

A természet szerelmeseinek:

Objektum doboz

Ombréval ötvözve:

Objektum doboz

ombre torta sütemény

Elámultunk a gyönyörtől: itt vannak az ombre torták

Az ombre szót csak pár éve ismerjük, de már mennyi helyen találkozhatunk vele… A jelenség most már beférkőzött a gasztronómia világába is, mi pedig ennek nagyon örülünk. Sajnos egyelőre csak a szemünket tudjuk legeltetni ezeken a csodákon, de nagyon bízunk abban, hogy előbb-utóbb meg is ízlelhetünk egy ombre tortát!

A cikk folytatását itt találjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.