Egyéb kategória

Klasszikus helyzetek, amikor utáljátok, ha néznek benneteket

Remélem, nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel, miszerint bizonyos helyzetekben kitör a frász attól, ha néznek. Egyszerűen csak mert nem esik jól, mert túl intim dolog, mert úgy érzem, mintha a vesémbe látnának. Íme pár klasszikus helyzet!

vous - 2016.12.03.
Klasszikus helyzetek, amikor utáljátok, ha néznek benneteket

Bizonyos ételek evése közben

Hamburgert és spagettit – legyünk őszinték – lehetetlen szépen és kulturáltan enni. Éppen ezért nem kellemes a tudat, hogy a fél munkahely titeket bámul ebéd közben, miközben ti azon imádkoztok, hogy ne landoljon semmi a pólótokon. Külön kategóriát képeznek a fallikus szimbólumnak megfelelő kaják – banán, jégkrém, nyalóka –, ami között képtelenek vagytok nem arra gondolni, hogy aki épp rátok néz, neki vajon eszébe jut-e az, ami nektek eszetekbe jutott…

Ha toalettpapírt vásároltok

Egy ismerősöm mesélte, hogy mindig szégyelli magát, ha toalettgurigákkal a hóna alatt áll be a kasszáig kígyózó sorba, mert úgy érzi, mindenki arra gondol, hogy igen, ez a nő jár mosdóba, és igen, kakil is, pisil is. Döbbenet, hogy ez még mindig para, pedig ideje leszoknotok a kakiparáról, mert komoly bajotok származhat belőle!

Forrás:
Vous

Próbafülkéből kilépés után

Tudjátok, arra gondolok, amikor a tükör túl közel van, és nem tudjátok megítélni, hogy most akkor a felpróbált ruha okés vagy nem okés, így kiléptek a próbafülkéből, hogy messzebbről szemrevételezzétek magatokat. Na, annál kínosabb érzés kevés van, amikor végigmér az egész várakozó tömeg. Egyrészt mert miért ne, másrészt mert morognak, hogy miért nem végeztek már. Persze ezenkívül is van pár paránk a próbafülkével kapcsolatban, de szerencsére egy jó is akad, olvassátok csak!

Edzés közben

Amikor úgy érzitek, hogy bizonyos pózban a legrosszabb a feneketek, a hurkáitok alaposan kificcennek, az arcotok pedig rákvörös a zihálástól. Azt hiszitek, hogy a kondis Bélák mind rajtatok gúnyolódnak? Pedig nem, a kondis arcok jó arcok, ezt Anna is megírta már, és annyira igaza van!

Amikor futtok a busz után

Ezzel önmagában még nincs baj, de ha erre tökéletesen alkalmatlan outfitben vagytok, NA, az ciki, és olyankor szeretnétek láthatatlanná válni. Nincs felemelőbb érzés, mint amikor magas sarkúban próbáltok futni, a cicitek kibuggyanni készül a blúzotokból, fél karral pedig a hátul lecsusszanni készülő gatyátokat markoljátok.  

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.