Egyéb kategória

Van bizonyítékunk: Irina Shayk várandósan vonult végig a Victoria’s Secret kifutóján

Ezen a borongós, téli napon minden a modellekről és a fehérneműkről szól. Mi mégis jobban örülünk annak, ami a Victoria's Secret Fashion Show alatt kiderült. Nagyon úgy tűnik, hogy Irinia Shayk orosz szupermodell és egyben Bradley Cooper kedvese várandós.

vous - 2016.12.01.
Van bizonyítékunk: Irina Shayk várandósan vonult végig a Victoria’s Secret kifutóján

Jelenleg az egész divatvilág a Victoria's Secret Fashion Show-val van elfoglalva, bár a bemutató is hatalmas happening, mi sokkal érdekesebbet mutatunk!

A 30 éves Irina Shayk nem véletlenül vonult végig a kifutón köpenyben. Bár már pletykálják egy ideje, hogy várandós, és első közös gyermeküket várják Bradley Cooperrel, de talán a kép, amit saját Instagram-oldalára töltött fel, mindent elárul. 

bella gigi

Bella Hadid először a Victoria's Secret színpadán – ilyen volt az idei show

Lezajlott a 23. Victoria's Secret Fashion Show, ahol sem a modellekben, sem a fehérneműkben nem kellett csalódnunk. Gyönyörűbbnél gyönyörűbb darabokban vonultak végig a kifutón, és idén először Bella Hadid alakját is megcsodálhattuk.

A cikk folytatása ITT jön!

Jól látható, hogy Irina pocakja egészen kikerekedett, és ez tutira nem az egészségtelen ételeknek köszönhető. Szerintünk ez a kép mindent elmond!

Objektum doboz

Szívből gratulálunk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.