Egyéb kategória

Durva: Chris Pratt széttrollkodta Jennifer Lawrence-t

Ez egy gyönyörű barátság kezdete – lehetne ez is a címe a cikknek, azonban Chris Pratt és Jennifer Lawrence már évek óta jó barátságot ápol, és ezt most meg is mutatták az egész világnak.

vous - 2016.12.01.
Durva: Chris Pratt széttrollkodta Jennifer Lawrence-t

Bár Chris Pratt és Jennifer Lawrence a bulvármagazinok szerint összemelegedett, ezt kár lenne komolyan venni, hiszen Chris Pratt 7 éve boldog házasságban él a színésznő Anna Farisszel, míg Jennek furcsa, de annál újabb kapcsolata van Darren Aronofsky rendezővel. Szóval a kettejük közötti romantikus szál maximum tényleg csak az új filmjükben létezik, az Utazókban. Ezt promózza jelenleg is a két színész. Legutóbb Párizsban jártak, ahol Jen megmutatta, pulcsiban is rá lehet lépni a vörös szőnyegre.

jennifer lawrence

Jennifer Lawrence hiába gyönyörű, egyvalamit mégis rendre leretusálnak róla

Feltűnt már nektek, hogy Jennifer Lawrence testét sok anyajegy borítja? Nem, ugye? Igazából fel sem tűnhetett, mert rendre lephotoshopolják a színésznőről. Miért?

A cikk folytatása ITT jön!

Chris Pratt bebizonyította, hogy tényleg pusztán barátságról van szó, ugyanis széttrollkodta Jennifert az Instagramon. Minden közös szelfijükről levágta a színésznőt. 

Mi ez, ha nem barátság?!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!