Egyéb kategória

Durva: Chris Pratt széttrollkodta Jennifer Lawrence-t

Ez egy gyönyörű barátság kezdete – lehetne ez is a címe a cikknek, azonban Chris Pratt és Jennifer Lawrence már évek óta jó barátságot ápol, és ezt most meg is mutatták az egész világnak.

vous - 2016.12.01.
Durva: Chris Pratt széttrollkodta Jennifer Lawrence-t

Bár Chris Pratt és Jennifer Lawrence a bulvármagazinok szerint összemelegedett, ezt kár lenne komolyan venni, hiszen Chris Pratt 7 éve boldog házasságban él a színésznő Anna Farisszel, míg Jennek furcsa, de annál újabb kapcsolata van Darren Aronofsky rendezővel. Szóval a kettejük közötti romantikus szál maximum tényleg csak az új filmjükben létezik, az Utazókban. Ezt promózza jelenleg is a két színész. Legutóbb Párizsban jártak, ahol Jen megmutatta, pulcsiban is rá lehet lépni a vörös szőnyegre.

jennifer lawrence

Jennifer Lawrence hiába gyönyörű, egyvalamit mégis rendre leretusálnak róla

Feltűnt már nektek, hogy Jennifer Lawrence testét sok anyajegy borítja? Nem, ugye? Igazából fel sem tűnhetett, mert rendre lephotoshopolják a színésznőről. Miért?

A cikk folytatása ITT jön!

Chris Pratt bebizonyította, hogy tényleg pusztán barátságról van szó, ugyanis széttrollkodta Jennifert az Instagramon. Minden közös szelfijükről levágta a színésznőt. 

Mi ez, ha nem barátság?!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.