Egyéb kategória

A fogyókúra következő szintje: egyetek úgy, mint az állatok!

Kipróbáltatok már mindenféle kajareformot, de egyik sem nyerte el a tetszéseteket? Akkor most itt egy újabb verzió, mely azt ajánlja, hogy étkezzetek úgy, mint az állatok!

vous - 2016.11.30.
A fogyókúra következő szintje: egyetek úgy, mint az állatok!

Manapság majdnem minden második ember panaszkodik arra a számra, amit a mérleg mutat a számára. Ilyenkor azonnal belekezdenek valamilyen fogyókúrába, csak azért, hogy mihamarabb eltűnjenek azok a plusz kilók. Ez azonban egy nagyon rossz hozzáállás, ugyanis nem a hirtelen súlyvesztésre kellene koncentrálni, hanem a hosszú távon eredményes változatára.

mérleg súly kilók

Mérlegeld, hogy mérlegelsz-e! – Még idén! kampány

Életmódváltásnál nem feltétlenül jó barát a mérleg. Nyomást gyakorol ránk az a bizonyos mutató, ha lassúbb a fogyás, mint általában tervezzük, ráadásul az életmódváltás nem azonos a fogyókúrával. Mindenesetre kellemetlen perceket tud okozni a gyakori mérlegelés.

A cikk folytatását itt találjátok meg.

A Women's Health erre egy igen meglepő módszert ajánl, pontosan azt, hogy étkezzünk úgy mi, emberek, mint az állatok. Sőt, az életvitelünket is az alapján szervezzük meg. Ez azért elég érdekesen hangzik, nézzük, mire is gondolnak pontosan.

1. Pingvin

A pingvinek képesek egy, de akár még több hónapos böjtöket is tartani, de nyugi, nektek nem kell ennyi ideig kibírnotok. Próbáljátok ki, menne-e az, hogy fél napig, azaz 12 óráig nem nagyon esztek semmit, főleg az esti, éjjeli órákban. Ha nem falatoztok már későn, akkor akár napi 250 kalóriát is megspórolhattok az életetekből.

Objektum doboz

2. Bálna

Képzeljétek, a bébibálnák körülbelül 50%-os zsírtartalmú tejet szopiznak. Hol van az az itthon kapható 0,1%-os verzióhoz képest?! Próbáljatok meg minél magasabb zsírtartalmú tejet fogyasztani, ugyanis tanulmányok szerint amennyiben így tesztek, akkor 8%-kal kisebb a valószínűsége annak, hogy túlsúlyosak lesztek. Sőt, egy olyan elmélet is létezik, mely szerint ha olyan termékeket fogyasztotok, melyekben kevés a zsír, akkor több szénhidrátot és cukrot fogtok megenni.

3. Bárány

Tudtátok, hogy a bárány mielőtt lenyeli a táplálékát, nagyjából 40-szer megrágja azt? Ezt a módszert azért érdemes ellesni tőle, mert így hamarabb lesz teltségérzetetek, és nem fogtok annyit enni.

Objektum doboz

4. Tehén

Ki lehet jelenteni, hogy a tehenek a Föld egyik leghidratáltabb állatai, ugyanis közel 60 liter vizet is képesek meginni egy nap. Ebből már biztosan sejtitek, hogy mit kell tőlük megtanulnunk… Ne engedjétek meg magatoknak, hogy szomjazzatok, mert így még elkerülhetitek azt is, hogy éhesek legyetek, mivel a folyadék eltelíti a gyomrotokat. Ha érdekel titeket, hogy mennyit fogyhattok a víznek köszönhetően, akkor kattintsatok ide, illetve itt az is kiderül, miért érdemes vízzel indítani a napotokat.

5. Majom

A majmok megragadnak minden gyümölcsöt és levelet, ami csak a kezük ügyébe kerül. A Cornell Egyetem kutatói pedig azért hozzák ezt az életmódot példának, mert azt találták, hogy azok a nők, akik rendszeresen ettek friss zöldséget és gyümölcsöt, körülbelül 14 kilóval kevesebbek voltak azoknál, akik nagyon ritkán érintkeztek ilyen élelmiszerekkel.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!