Egyéb kategória

A kutyám mindig fontosabb lesz, mint a pasik

Az első helyen számomra mindig a kutyám lesz, ennek pedig nagyon egyszerű oka van. Tudom, hogy a kedvencem sosem fog megcsalni, elhagyni, vagy megbántani. Mindig ott lesz számomra, szeretni fog, és kölcsönösen gondoskodni fogunk egymásról.

vous - 2022.03.05.
A kutyám mindig fontosabb lesz, mint a pasik

Én elhiszem, hogy a kutyámnak lelke van. Biztos vagyok abban, hogy a két barna szempár mögött egy érző állat van, és hogy én ugyan úgy fontos vagyok neki, ahogy ő nekem. Minden nap szinte végig vele vagyok, emiatt a vele töltött pillanatok mindig felül fogják múlni a pasimmal átélteket.

Emellett tudom, hogy a kutyám sosem akarna rosszat nekem. Az emberi kapcsolatokban gyakran előfordul, hogy a felek megbántják egymást, vagy akár komolyabban összevesznek. A kutyám ezzel szemben sosem szúrna oda számomra bántó megjegyzéseket, maximum elvonulna egy rövid időre, ha nem tetszik neki valami. Ez után persze könnyű kiengesztelni egy kis nasival, jutalom falatkával.

A kapcsolatunkban minden egyértelmű, nincsenek játszmák.

Egy pasival sokkal nehezebb megtalálni a közös nevezőt. Többször csalódtam már a kapcsolataimban, tudom, hogy nem számíthatok elsöprő szerelemre, vagy örökké tartó hűségre. Mindig vannak problémák, és sokkal bonyolultabb kiengesztelni a másikat. Semmi sem olyan egyszerű és tiszta, mint egy kutyával.

kutya

Semmi sem olyan egyszerű és tiszta, mint egy kutyával.
Forrás:
Pexels.com

A kutyámat én mentettem meg, majd neveltem fel, emiatt egyértelmű, hogy tudja, nálam biztonságban van. Ennek köszönhetően én is tisztában vagyok azzal, hogy mindig ott leszünk egymásnak, a kapcsolatunk a haláláig fog tartani.

Egy pasi valljuk be, sosem biztos.

Mindig előfordulhat, hogy időközben kiderül, mégsem működik, és szakítani kell. Ennek ez a természetes körforgása. Az emberi kapcsolatoknak van szavatossági ideje, ez pedig csupán a két fél türelmének függvényében módosulhat. Egyik kapcsolat sem egy életre szól, egy állattal kialakított közös élet azonban igen.

Tudom, hogy valószínűleg tovább fogok élni, mint a kutyám. Én neveltem fel, és az én karjaim között is fog meghalni. Számomra a tökéletes kötődés örökre megmarad, még akkor is, ha egy állattal alakítjuk ki.

A párkapcsolatok általában pár évig tartanak, ami után mindkét fél új fejezetbe kezd. Ez által sosem lesz elérhető az örök életen át tartó szerelem vagy kötődés, hisz az érzelmek mindig elmúlnak, átalakulnak.

Nincs annál biztosabb, mint amikor egy érző állatról elkezdesz gondoskodni. A szeretetet oda-vissza adjátok és kapjátok, emellett pedig a kutyák mindig boldogan várnak haza munkából, hogy végre együtt lehessenek veled.

Tímea történetét Hargitai Alexandra dolgozta fel.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.