Egyéb kategória

Vegyétek észre! Így jelzi a srác, hogy nem jöttök be neki igazán

Ne pazaroljátok az időt Mr. Elérhetetlenre, ha ő nem akar titeket! Eloszlatjuk a ködöt a szemetek elől, következik néhány kemény, de őszinte tanács, amik véget vetnek a felesleges fantáziálásnak és reménykedésnek, és hosszú távon segítenek nektek abban, hogy megtaláljátok azt, aki igazán szeret titeket.

vous - 2021.12.08.
Vegyétek észre! Így jelzi a srác, hogy nem jöttök be neki igazán

Bevallom, volt már dolgom olyan fiúval, aki beetetett, elérte, hogy gondoljak rá, megkedveljem, majd egy ócska indokkal pillanatok alatt kipukkasztotta a rózsaszín buborékot, és továbbállt. De nem én vagyok az egyetlen, akivel ez megtörtént. Biztosan közületek is van, aki ismeri azt a keserű érzést, amikor azt kívánjátok, bár inkább szóba se álltatok volna vele. Na, pont ettől az érzéstől próbállak megmenteni titeket, a Popsugar segítségével. Ha a most következő jeleket tapasztaljátok, jobb, ha elengeditek a srácot:

Túl elfoglalt, hogy találkozzon veletek

Akit érdekelsz, az keres téged. Aki látni akar, az talál rá időt. Aki akar téged, az megtalál. A többi csak kifogás

Lehet, hogy ti is találkoztatok már ezzel az idézettel, ami ebben az esetben rendkívül helytálló.

Tegyük fel, megismertetek valakit az interneten, szimpatikusak voltatok egymásnak, találkoztatok. Te remekül érezted magad, megbeszélitek, hogy újra találkoztok. Ám a srác hirtelen rendkívül elfoglalttá válik, csak az interneten küldözget neked reggel és este cuki üzeneteket, de érdekes módon élőben sosem lep meg. Folyton túlóráznia kell, rengeteg fontos dolga van, és természetesen a találkára legalkalmasabb időpontokban lesz mindig beteg. NA NE! Ébresztő! Aki nem talál időt arra, hogy veletek legyen, azt jobb, ha elfelejtitek.

Objektum doboz

Azt mondja, nem szeretne kapcsolatot

Találkoztok, de ő már az első randin leszögezi, nem szeretne elköteleződni. Ti ezt szomorúan ugyan, de tudomásul veszitek. A randin viszont remekül érzitek magatokat vele, vicces, helyes, jó vele beszélgetni, és jólesik, hogy valaki figyel rátok, ezért semmiképpen sem szeretnétek elengedni a srácot. Pedig el kell! Az, hogy alkalmanként összefuttok vele, nem vezet sehova, hiszen nem fogjátok megváltoztatni a véleményét a párkapcsolatokról. Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg nem csak veletek találkozgat! Fogadjátok el, ő is mást akar, és ti is. Hadd menjen!

Objektum doboz

Aki csak a tömegben vesz észre

Van az a fajta srác, aki a baráti összejöveteleken rettentően kedves és figyelmes, de utána sosem jelentkezik. Esetleg belájkolja egy fotótokat vagy néhanapján ír egy üzenetet, de semmi különös. Hitegethetitek magatokat: „jaj, biztos félénk!” vagy „ő nagyon elfoglalt!”, de felesleges. Még a félénk fiúk is tudják, hogyan közeledjenek egy lányhoz, az elfoglalt esetet pedig korábban már kitárgyaltuk. Az, aki csak a bulikon közeledik felétek, valószínűleg nem akar semmi komolyat.

Objektum doboz

Az órának vége – a tanulság pedig? Ne parazaroljátok az időtöket olyan pasikra, akik nem érdemelnek meg titeket!

Ajánlott cikkek