Egyéb kategória

Az ellentétek NEM vonzzák egymást: itt a bizonyíték

Ezerszer hallottuk már, hogy az ellentétek vonzzák egymást, akár a mágnes. Aztán meg azt is, hogy ez csak egy hangzatos kijelentés, és valójában nincs így. De most akkor melyiknek hihetünk? Kutatók végre válaszoltak a kérdésre!

vous - 2016.11.25.
Az ellentétek NEM vonzzák egymást: itt a bizonyíték

Mindenkinek kicsit más a véleménye arról a kérdésről, vajon az ellentétek vonzzák egymást, vagy inkább taszítják. Az tuti, hogy ha kajáról van szó, a különböző ízek harmonizálnak egymással, de ha szerelemről beszélünk, ez már bonyolultabb kérdés. Köztudott ugyanis, hogy akadnak olyan ellentétek, amiket egyetlen kapcsolat sem élhet túl, kutatók pedig most végre segítenek közelebb kerülni a válaszhoz.

Forrás:
www.pexels.com

A felmérés során leginkább az emberek DNS-ét vizsgálták, és képzeljétek, nem csak szimpla szerencsén múlik, kibe leszünk szerelmesek, ez az egész ugyanis a genetikánkba van építve. Az eredmények szerint sokkal nagyobb az esély arra, hogy olyan férfivel házasodjunk össze és vállaljunk gyerekeket, akivel megegyeznek a génjeink. Vagyis minél több bennetek a közös (érdeklődési kör, intelligencia), annál nagyobb eséllyel maradtok együtt sokáig.

Persze ez nem jelenti azt, hogy ne kedvelhetnétek meg valakit, akivel kisebb a közös érdeklődési körötök. A kutatás leginkább azt bizonyította, hogy a DNS-ünkben is ott van, hogy hozzánk hasonló párt keressünk magunknak, és velük nagyobb eséllyel kezdünk komolyabb kapcsolatba.

szerelem randi párkapcsolat

Ajándékozás vagy együtt töltött idő? Teszteljétek le, melyik szeretetnyelvet beszélitek!

Egy bók, egy apró meglepetés vagy egy közös vacsora tesz titeket igazán boldoggá? Nem, a helyes válasz nem az, hogy mindegyik. Belül, mélyen biztosan tudjátok, melyik dobogtatja meg igazán a szíveteket. Ugye? Ugye! 

A cikk folytatásáért kattintsatok IDE!

Ajánlott cikkek