Egyéb kategória

Durván megütötte rajongóját Justin Bieber

Egy híres ember – mint most Justin Bieber – sem engedhet meg mindent magának. Főleg nem a rajongóival szemben. A népszerű énekes azonban most olyat tett, amit egy jó ideig még biztosan emlegetni fognak: durván megütötte az egyik fanatikusát.

vous - 2016.11.23.
Durván megütötte rajongóját Justin Bieber

Hiába szerettetek bele Emcsi 8 gifje után Justin Bieberbe, a fiatal énekes most olyat tett, amin biztosan felhúzzátok a szemöldökötöket. A barcelonai koncertje előtt ugyanis incidensbe keveredett egy fiúrajongójával. A hatalmas tömegben épp kocsival szállították a Palau Sant Jordi Arénához a hírességet, amikor is egy srác az autó lehúzott ablakán keresztül akarta megérinteni őt. Justin erre úgy reagált, hogy kiütött egyet a „betolakodóra”, akinek ennek következtében felrepedt a szája, és vérezni kezdett.

Az incidens:

Objektum doboz

justin

A mentális zavarok a hírességeket is érintik – Justin is őszintén beszélt róla

Egy ismert embert sem tesz immunissá a hírnév, bármennyire is szeretnék ezt. Megannyi sztár küzd különféle problémákkal, az enyhe szorongástól egészen a bipoláris zavarig. Sokan közülük elhallgatják a betegségüket, de talán még többen érzik úgy, hogy muszáj kiállniuk a nyilvánosság elé, mert így talán másoknak is segíthet az üzenetük. De most meséljenek ők, helyettünk.

A cikk folytatását itt megtaláljátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.