Egyéb kategória

Durván megütötte rajongóját Justin Bieber

Egy híres ember – mint most Justin Bieber – sem engedhet meg mindent magának. Főleg nem a rajongóival szemben. A népszerű énekes azonban most olyat tett, amit egy jó ideig még biztosan emlegetni fognak: durván megütötte az egyik fanatikusát.

vous - 2016.11.23.
Durván megütötte rajongóját Justin Bieber

Hiába szerettetek bele Emcsi 8 gifje után Justin Bieberbe, a fiatal énekes most olyat tett, amin biztosan felhúzzátok a szemöldökötöket. A barcelonai koncertje előtt ugyanis incidensbe keveredett egy fiúrajongójával. A hatalmas tömegben épp kocsival szállították a Palau Sant Jordi Arénához a hírességet, amikor is egy srác az autó lehúzott ablakán keresztül akarta megérinteni őt. Justin erre úgy reagált, hogy kiütött egyet a „betolakodóra”, akinek ennek következtében felrepedt a szája, és vérezni kezdett.

Az incidens:

Objektum doboz

justin

A mentális zavarok a hírességeket is érintik – Justin is őszintén beszélt róla

Egy ismert embert sem tesz immunissá a hírnév, bármennyire is szeretnék ezt. Megannyi sztár küzd különféle problémákkal, az enyhe szorongástól egészen a bipoláris zavarig. Sokan közülük elhallgatják a betegségüket, de talán még többen érzik úgy, hogy muszáj kiállniuk a nyilvánosság elé, mert így talán másoknak is segíthet az üzenetük. De most meséljenek ők, helyettünk.

A cikk folytatását itt megtaláljátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!