Egyéb kategória

Autóbalesetet szenvedett Bochkor Gábor párja, Várkonyi Andrea

Akik a Flórián tér közelében laknak, valószínűleg észrevették már, hogy az utóbbi időben egyre több baleset történik a csomópontban. Tegnap este is ütközött egymással két autó, és mint később kiderült, az egyikük Bochkor Gábor párja, Várkonyi Andrea volt.

vous - 2016.11.23.
Autóbalesetet szenvedett Bochkor Gábor párja, Várkonyi Andrea

A Flórián téren érdemes nagyon körültekintően vezetni, mostanában ugyanis egyre több balesetre kerül sor a csomópontban. Tegnap este Várkonyi Andrea indult el autójával a zöld lámpánál, amikor jobbról egy furgon hirtelen nekiment a kocsijának. Nagyobb sérülés szerencsére nem történt, a műsorvezető viszont beütötte a fejét, ezért rögtön kórházba kellett mennie – árulta el a Ripostnak Bochkor Gábor, aki persze a hír hallatán azonnal a helyszínre sietett.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Otthon

A népszerű és designos franciaágyak
Otthon
A népszerű és designos franciaágyak
vous - 2023.11.23.
Az alvás fontos szerepet játszik mindennapi életünkben, és egy megbízható franciaágy kiválasztása kulcsfontosságú a pihentető alváshoz. Az ilyen ágyak között két gyakran választott lehetőség van a rugós és a matracos változatok. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a választás függ az egyéni szempontoktól és az alvási szokásoktól.